macam2...hihi

Pejam celik...pejam celik...alhamdulillah masih celik hingga kini :)
sedar tak sedar, da nak final exam rupenye..dekat sangat da..sem ni tak bape bz sgt (ntohle...) tapi kos (subjek) sem ni agak tough..pergghh..tu yang lame tak update blog ni...da bersawang,lelabah da buat sarang..(hik3...) .

AIDILFITRI...

emm...best raye tahun ni..merate2 rumah ex-classmates 5AGAMA ex-SMKBM '07 dapat beraye..beraye ke umah lecturer :) .besh!!! cayalah... baju raye tahun ni merah+pink & oren (hihi....)


FINAL EXAMINATION
Peperiksaan akhir sem ni bakal bermula pada 25 Oktober 2010 (esoknye my birthday....huhuhu....kne jwb pekse plak) dan tamat pada 14 September 2010. Anugerah Dekan?..insyaAllah...untuk diri, keluarga, agama dan bangsa (ececey...ayat..haha) ... i'll do my best for the final examination.

hihi.... tak tau nak cakap pe da (taip la....haha)..
macam2...hihi macam2...hihi Reviewed by Maisarah Humaira on Oktober 02, 2010 Rating: 5

Tiada ulasan:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.