IID Competition [8 Apr. 2011]


Banner IID Competition

Ehehehehe...assalamualaikum dan selamat sejahtera sume..
agak lambat post ni di'publish'. Taipnye lame doh....ehehe

Jumaat, 8 April 2011...
huhu...setelah berpenat lelah selama lebih kurang sebulan, akhirnya projek kami siap dengan jayanya (alhamdulillah......) . Projek untuk IID..mende IID tu? .. IID = Invention, Innovation & Design.
Tajuk projek kitorang = 'Bagasse-based Biocomposite Production'.
Grup kitorang dianggotai seramai 4 orang ahli (saya, Fatimah Mardhiah, Fatin Afiqah, Zubaidah) and mentor kami Tn. Hj. Nawawi Abdul Rahman merangkap lect kelas kami.

Soalan yang diajukan kepada kami agak kaw..huhu...jenuh jugak nak menjawab,(perah otak mase tu sampai kering).

hehe....ok la....setakat ni je nampaknye post kali ni....berjumpa pada hari & waktu yang sama....daaa (:

0 comment... add one now

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)