NAK BUAT DUIT ONLINE ??? - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

20 April 2011

NAK BUAT DUIT ONLINE ???

Ce tengok tajuk post kali ni kat atau tu. Beso kan? ...hehe..DUIT..DUIT..DUIT..sape tak nak duit angkat tangan macam saya ~haha..tipu la sape yang tak nak duit tu. Anda penah dengar or tau or memacam lagi sal SAYS.COM ? haaaaa....ni la salah satu cara nak buat duit online selain adsense,adverlets dan yang seumpamanya . Sape leh join ni?...Student pon boleh, sesape pun boleh join. 

Ape yang dikatakan dengan SAYS.COM ni ?

HOW IT WORKS (camne tu?)

Simple! Choose a message you want to share with your friends, and get points (to bid for prizes), or be paid in cash.
(maknenye korang sampai leh dapat hadiah kalau rajin share link SAYS.COM, DUIT pn lagi masyukkkk)

WHY IT WORKS (kenape?)

Imagine: Thousands of us using our social networks to spread ONE message. It can influence more people vs TV or newspapers! This is why organizations want your help to share messages, and believe you deserve to be rewarded for it!
(tu bagusnye kalau ade FB,TWITTER or yang seangkatan dengannye)
nak tau lebih lanjut sal SAYS.COM ni?...sila klik link ni 
senang je kejenye..cuma share link dan setiap klik akan dibayar (:
menarik tak? rase2 nak join tak ? 
kalau nak join, klik link kt bawah ni yer n bleh register :)





Enhanced by Zemanta

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda