C.U.T.I

Cuti...
cuti sem dah start...bese la bile abih final exam op kos la cuti pastu.
now, nga cuti. Sebulan je, pastu abih je cuti insyaAllah practical.

Cuti ni duk umah je,,,tak de jenjalan ke mane pun. Dok umah ngadap laptop, tolong family, n memacam lagi la..ngadap laptop pulak tu tak tengok citer korea, edit gambo (by photoshop). Best la belajo edit gambo gune photoshop, menarik !...ehehe...
Sebelum ni edit gune photoscape,picasa n yg biase2 je...
Puas bile dapat dapat edit gambo cantek2 (:

kat bawah ni gambo yang da edit by PS..(baru je belajo)





gambo2 kat atas ni..miniature effect nye...yang ade lg..tp lom upload lagi :)

ok le...sampai sini dulu teman citer yerk...
assalam.... peace (:
C.U.T.I C.U.T.I Reviewed by Maisarah Humaira on Mei 06, 2011 Rating: 5

Tiada ulasan:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.