04 Jun 2011

Stardock Fences

Ape tu Stardock Fences?

Stardock Fences adalah software yang digunakan untuk menjadikan dekstop pc or laptop or seumpamanya jadik kemas. Contohnye macam gambar kat bawah ni :



ce tengok dekstop ni. Sume fail, dokumen, software and lain2 boleh diletakkan dalam kotak tu dengan adenye software Stardock Fences (klik link tu untuk detail) . Kotak2 tu boleh disusun atur mengikut kesukaan ati masing2. Kotak tu jugak boleh ditambah dan dibuang. Nak pilih kaler pape untuk kotak tu pun boleh. ;)

Kat atas ni software tu le....

Untuk donlod software ni, klik link ni. 
Selamat mencube ;)
Previous Post
Next Post

About Author

0 komen:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)