Stardock Fences - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

04 June 2011

Stardock Fences

Ape tu Stardock Fences?

Stardock Fences adalah software yang digunakan untuk menjadikan dekstop pc or laptop or seumpamanya jadik kemas. Contohnye macam gambar kat bawah ni :



ce tengok dekstop ni. Sume fail, dokumen, software and lain2 boleh diletakkan dalam kotak tu dengan adenye software Stardock Fences (klik link tu untuk detail) . Kotak2 tu boleh disusun atur mengikut kesukaan ati masing2. Kotak tu jugak boleh ditambah dan dibuang. Nak pilih kaler pape untuk kotak tu pun boleh. ;)

Kat atas ni software tu le....

Untuk donlod software ni, klik link ni. 
Selamat mencube ;)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda