Translator - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

17 June 2011

Translator

Translator? Translator tu perterjemah maksudnye. Contohnye, Google Translator. Tapi, pakcik google nye translator kadang2 wat kite tak faham dengan ape yang dah diterjemah. Tambah2 nak translate English ke BM contohnye. Sampai termasuk bahasa Indon sekali ;) 


Ade la satu mase tu, sorang roomate tengah wat assignment English course dia. Pastu dia cakap, lecturer kos tu prefer DICTIONARY.COM untuk keje translation ni. Bile da gune, ok. Ok daripada pakcik google punye translator. ;) 
DICTIONARY.COM bukan setakat wat keje translation ni, ensiklopedia n quotes pun leh cari jugak.
So, sesape nak wat assignment yang berkaitan dengan bahasa tu, cube le DICTIONARY.COM ni  (:

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda