Cantik...Menarik...Tertarik - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

05 July 2011

Cantik...Menarik...Tertarik

by PS CS3 -maira-

Cube tengok gambo kat atas ni, lawa tak?...hik3..
simple je nak wat nye. Gune Adobe Photoshop je. Kita akan dapat efek ni dengan menggunakan brushes kat photoshop tu. Simple je, juz klik kt bentuk brush yang kite nak gune then, letak atas background (new file PS yang da open tu) , nak edit gambo yang sedia ade pun takde hal. 
Nak brushes yang cantik n cute n pelik?..hehe ...klik link ni  http://all-free-download.com/photoshop-brushes/swirls-circles-brush.html   . 

Kalo nak font yang pelbagai, sila donlod jenis2 font by click this link http://www.dafont.com/ . Pilih le mane2 font yng menyukakan hati anda. Berjenis-jenis font yang kite leh dapat. Yang cantik ade, yang cute ade, yang pelik pun ade..


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda