Header Raya - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

20 August 2011

Header Raya

Assalamualaikum...
Selamat berpuase yang ke-20 .. 20 dah? Campur, tolak, darab, bahagi maknenye lagi 10 hari la nak raye yek. Baju raye da beli? Rumah da cat baru? Kete da tuka baru?..haha..kalau sume nak tukar tak payah beraye le jawabnye.hihik..yang tu sume tak bape penting. Yang penting, amalan kita. Bersederhanalah dalam menyambut Aidilfitri yang bakal menjengah beberapa hari lagi yek :)

Sempena raye ni, header blog ni pun da bertukar. Tak cantik mane pun, saje try test cube wat time boring2..uhu..

header raye


Sekarang ni da masuk minggu terakhir bulan Ramadhan. Sayu nak meninggalkan Ramadhan (bukan name bf saye...haha) . Ramadhan akan pergi, Syawal pula menanti . Moga amalan kita berterusan pada bulan seterusnye, Insyaallah. . .

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda