Lagi-lagi LI . . . - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

24 August 2011

Lagi-lagi LI . . .

credit to : UiTM student portal


Assalamualaikum . . . huhhhh.. *bukan mengeluh
Salam ramadhan. Selamat berpose hari yang ke-24 ni .. ehe

Tadi jenguk2 sat UiTM student portal, bukak la i-learn. Kot2 ade info pasal subjek yang saye amik untuk sem ni kan. Kod kursus wajib sem ni satu je, PST391 ( latihan industri ) . 

Tengok kat atas tu ( gambo di atas ), maknenye after raye ni ade presentation. Kene la submit report sekali maknenye.. huuuuuu.... Report untuk AMREC, SIRIM pun kene bagi jugak.... risau tak sempat n kelam kabut je.. huu... harap2 sempat tanpa ade halangan. InsyaAllah. 

Ok la... nak wat research kat tenet sikit sal eksperimen 'anodising' ni. 
Assalamualaikum.

p/s : otak penat.




No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda