Seni - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

23 August 2011

Seni

Assalamualaikum . . .
Selamat berpose hri yang ke-26. ngee.. setakat ni penuh tak pose?.. hehe (gelak ade makne tu . . .) .
Tangan gatal nak melukis tapi tak tau nak lukis ape.. huuuuu. Idea tak muncul lagik. Nak lukis gambar ketupat rase macam budak darjah 1 je. 
Petang2 camni tak de keje sangat. Sume da settle pagi tadi (pract kt sirim, eksperriment on anodising ). So, tengok la koleksi seni air tangan sendiri yang tak bape lame kat laptop usang ni..ecece.. Teringat time sekolah dulu, form 4 . . penah le juge dapat hadiah sebab melukis ni. 1st place tu.. tak sangke. alhamdulillah. :) Pertandingan melukis poster tu diadakan sempena bulan Ramadhan. Lukis la masjid sebijik, ade bulan sabit, ade orang nga bace al-Quran, ade orang nga ruku'...background kaler biru. Tak sangke betui mase tu...hehe. 
Saye tak penah amik subjek seni time sekolah menengah dulu *sekolah rendah ade la * . Sebab minat punye pasal, ni la hasilnye..

Ok la, tak larat taip manyak2... jum tengok yang saye da lukis ni .. kat sini pun ade jugak (klik link tu) ;)




nak lukis abe korea..tak bape jadik ni..huu

sape2 je ni..


Steps lukis gambo kat bawah ni.. hehe




siap !
Sekian.. :)

my pren mintak tolong lukiskan gambo dia..pasni leh wat tempahan  kepade sesape yang berminat...kih3

ehem2 saye....heeeeehe

kad raye buatan sendiri.. banyak kali try wat khat tu...da lame tak menulis khat punye pasal

saje2 melukis time cuti....

yang ni op kos bukan ceq yang lukih...haha..
hensem bebeno mamat ni...

Setakat ni je...hehe..
Ade idea, ade la lukisannye .. nak cari makanan untuk berbuke ni..moh..
Assalamualaikum :)


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda