25 Ogos 2011

Syieda_Joy 1st GA


Hari ni saye join GA ni ... senang je syarat nak masuk GA ni...
antaranye :

1. follow blog syieda ini.
2. buat entry bertajuk " Syieda_Joy 1st GA "
3. letakkan banner ini di entry kamo dan linkkan ke blog syieda.
4. nak tag boleh x nak tag pun boleh.
5. done? pastekan URL blog kamo ke comment box di bawah. ^_^

susah tak syarat ini? tak susah kan? hihihi kalau tak susah cepat la joint.^_^

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon