Takde Tajuk - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

05 September 2011

Takde Tajuk

Assalamualaikum sume . Salam aidilfitri yang ke-7 .
Ape cer, manyak dapat duit raye? hehe.. Duit raye tahun ni boleh tanhan jugak la, da beso2 gini pun ade jugak yang baik hati bagi.. hehe. rejeki.

Raye tahun ni beraye dengan 'ahli baru' . Ni la hli baru tu....cute dok? ehe..

sumenye 5 hinggit...hihi

mucuk2 cyg mama ni...

 huhu....Abis beraye seminggu, sesi persekolahan pun bermula. Yang bekerja pun same juge. Di kala menulis entri ni, saye da pun berada di Kulim untuk meneruskan LI kat Amrec, SIRIM Berhad yang bersisa kurang 2 minggu. Sekarang ni nak menyiapkan report dan presentation LI ni. huuuuu... next week viva, cuak juge ni.
Pape pun berharap sumenye akan berjalan lancar nanti . insyaAllah :)

Ok la.. tu je mukadimah untuk minggu ni..hehe
Assalamualaikum. peace Malaysia.