22 November 2011

Bola oh bola... Tahniah Malaysia

22/11/2011
1:40 PM

Assalamualaikum sume :)

Mesti hari ni sumenye senyum memanjang je kan? hehe.. Mungkin ade jugak yang "takde" suare hari ni, mane tak nye, semalam menjerit tak ingat akhirat. (keh3..dunia kompom la ntah ke mane da..hehe) . Biase la tu, bersorak untuk kemenangan. Tak de sape pun nak kalah.



Jutaan tahniah untuk pasukan Harimau Muda, ngauman anda dah berjaye menghalau sang garuda...hehehe. Emas menjadi milik pasukan Malaysia. Syok habis tengok bola semalam. Prnuh dramatik, nebes..macam2 ade. Tak sia2 bil elektrik yang kene bayor nanti. Tak sia2 kalau dapat sakit tekak pun. keh3...

Huhu..time cuti ni, blog ni tak selalu di'hapdet' cam time kat U .. bese la, keje part time sekarang ni.

Ok la sume, nak masuk keje balik ni .. gunekan mase rehat anda sebaiknye. keh3..

p/s : ade sape2 nak bagi jersi Team Malaysia Panthera kat teman tak?
Previous Post
Next Post

About Author

0 komen:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)