Tips Dalam Photoshop

Membuat Custom Workspace Projek Tertentu Workspace> Save Workspace.Selepas menetapkan palettes seperti yang anda inginkan, pilih Window&g...

Photoshop

Image via Wikipedia Photoshop? Mende photoshop tu? Tau tak? Korang penah tak saje 2 bukak software ni mase korang on laptop or pc tapi tak...

Cinta Untuk Ibuku

Menyayangimu Bagaikan hatiku tiada sempadan Aliran jiwaku mengalir bersama arus sungai cinta Ditempuh kerikil batu-batu tanpa sesak dan ke...

Lirik Lagu OST Dream High - Dream High by Suzy ( miss A ) , Wooyoung & Taecyeon ( 2PM ) , JOO , Kim Soo Hyun

Dream High OST Lyrics with Translation   Hangul I dream high 난 꿈을 꾸죠 힘들 때면 난 눈을 감고 꿈이 이뤄지는 그 순간을 계속 떠올리며 일어나죠 두려움의 끝에서 난 오늘도 흔들리죠 떨어...

Born To Be Somebody

"I was born to be somebody" ye...betui statement kat atas ni..setiap yang ade di bumi ni tak de 1 pun ciptaan Allah yang takde ...

C.U.T.I

Cuti... cuti sem dah start...bese la bile abih final exam op kos la cuti pastu. now, nga cuti. Sebulan je, pastu abih je cuti insyaAllah pra...

Dream High

Dream High tells the story of six students at Kirin Art High School who work to achieve their dreams of becoming music stars in the Korean m...