Best ke Windows 8 ???

Dua minggu lalu, Microsoft melancarkan Developer Preview untuk Windows 8 di persidangan pemaju BUILD. Sebagaimana namanya, Developer Previ...

Ramli, Pemain Baru Manchester United

Suke giler iklan ni.. peace

Notis Kemasukan Ke UiTM

untuk SUME student UiTM, NOTE THIS ! jangan lupe beli no. pin BSN ok. sumber : Website UiTM Johor

iPad 3: What could Apple be planning?

Now that the iPad 2 has shown its goods, what could Apple be planning for its successor? As soon as the first credible iPad 2 rumors starte...

Jom Belajo Loghat Perak #1

Assalamualaikum . Hari ni jom kite belajo lohgat perak. Loghat ni mempunyai keunikan yang tersendiri. Sesetengah perkataan ,teman sendiri p...

Moh Mamam Coklat !

meleleh air liur tak??? Coklat cegah sakit kronik  Sape yang tak suke makan coklat?  Rasa manis dan lazat yang dimilikinya membuatkan ...

Korek, Ramas Mata

IPOH: Satu jari tangan kanannya digigit hingga putus, manakala kedua-dua biji matanya dikorek sebelum digenggam sekuat hati hingga hancur. ...

Tutorial Letak Ayat di Bawah Post/Entri

Ayat kat bawah setiap post tu camni : 1. Login blogger.com > Dashboard > Design > Edit HTML. 2. Tick 'expand widget te...

Tutorial Cara Letak Like Box Facebook di Blog

Assalamualaikum . Kali ni saye nak share tutorial cara letak like box FB di blog memasing. Salah seorang pembace blog ni nak tau camne cara...

Entri untuk Follower ke-200

Assalamualaikum . . . Tq manyak2 sudi jengup dan membace di blog tak seberape ni. Alhamdulillah, follower blog ni da menjangkau ke angka 20...

M.A.A.F

19/9/2011 1:32PM Di dalam Al-quran, terdapat begitu banyak ayat-ayat tentang sifat yang mulia ini. Antaranya ialah; Mendapat keampun...

SELESAI

15/9/2011 4:23pm Assalamualaikum . . . Da lame rasenye tak hapdet blog ni. Rindu ... Al-maklum la . . sebelum ni bz dengan report LI, s...

Tangguh laksana caj 6 peratus !!!!!!!!!

Syarikat telekomunikasi tangguh laksana caj 6 peratus telefon prabayar KUALA LUMPUR -- Syarikat-syarikat telekomunikasi hari ini bersetuj...

WAH !

haiiiiiiiiii. . . .nga wat keje. Assalamualaikum. . . ek? ape kene tajuk nye camtu? mengagumi sesuatu? .. Oh ,bukan tu sebenonye. Ya...

Sains rungkai alam mistik

UNSUR tahyul atau bantuan dari alam ghaib sering menjadi kisah penceritaan menarik di kalangan masyarakat Asia yang majoritinya masih berpeg...

10 of Today’s Hottest Jobs

Believe it or not, even with the unemployment rate stubbornly high and many industries reluctant to staff up, there are employers out ther...

Takde Tajuk

Assalamualaikum sume . Salam aidilfitri yang ke-7 . Ape cer, manyak dapat duit raye? hehe.. Duit raye tahun ni boleh tanhan jugak la, da be...