Bola oh bola... Tahniah Malaysia

22/11/2011 1:40 PM Assalamualaikum sume :) Mesti hari ni sumenye senyum memanjang je kan? hehe.. Mungkin ade jugak yang "takde&quo...

Vatican berang Pope dipersenda

Assalamualaikum sume :) Hari ni time rehat 1 jam ( I keje tau) bukak laptop bace Metro online je.. Tetibe terbace la yang ni.... uihhhhhhh...

Susuk Kuat Sembahyang?

KUALA LUMPUR: “Niat saya hanya untuk mendalami agama dan melakukan ibadat. Tidak sangka pula jalan yang saya ambil bukan cara yang sebenarny...

Elak Syubhah

klik gambo untuk tumbesaran berganda2 p/s : Elakkan SYUBHAH dicintai ALLAH...gunakn barang yang dijamin HALAL..♥♥ AWAS umat ISLAM jang...

Alhamdulillah . . .

Assalamualaikum sume :) Gambar di atas ialah email yang dihantar oleh pihak UiTM kepada saye. Email tu ialah keputusan peperiksaan untuk...