Contest Blog Gorgeous by Raraa - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

18 February 2012

Contest Blog Gorgeous by Raraa

klik banner di atas untuk join


Hari ni rajin la sikit nak blogwalking. Tetibe ternampak satu contest yang menarik dan saya join contest tu. Contest Blog Gorgeous by Raraa. Blognya comel je. :)

Saya join contest ni sekadar untuk menambah kenalan di dunia maya ni. Tapi kalau terpilih sebagai salah seorang pemenang, alhamdulillah :) . Blog saya ni pun tak seberapa jika dibandingkan dengan bloggers lain...banyak lagi blog-blog yang gorgeous. Mencuba nasib di sini. . . Pada sesiapa yang nak join contest ni, sila buat perkara berikut:

Syarat-syarat
  • Terbuka kepada follower Raraa . FOLLOW
  • Like Fanpage Raraa CLICK
  • Like blog ni dan klik semua icon cute ni 
  • Like & follow sponsor Here
  • Buat entry tentang Contest Blog Gorgeous by Raraa sertakan banner berlink & syarat 
  • Tag 3 buddies // pastikan mereka tahu
  • Letak link entry korang di  kotak komen Raraa bukan tagboard taw


Rakan blogger yang telah ditag:

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda