18 Februari 2012

Freebies #1 | Pink Polka Dot Background

18/2/2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera sume :)

Hari ni saya nak bagi freebies pertama saya kepada pembaca sume, pink polka dot background. Nak tengok contoh kalau background ni dipasang untuk jadi background, sila klik link ni NorSuhayani. Dia adik saya.hehe. Ok la, sesiapa yang nak boleh ambil tapi jangan lupa tinggalkan komen ye :)


 

 

 

 


untuk copy URL = right click > copy image URL

*jangan lupa follow dan klik like untuk dapatkan freebies yang lebih menarik lagi yek :)

4 komen

comel nyerr hihi tq yerr coz bg free kak ^__^

@niki95

ok...no hal la :)
hehe.. nntikan design terbaru

THANKS, cute sangat.. sye ambik semuala, boleh kan

Amek Amek :D Kredit nanti kat bingkisan hati ><

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon