Freebies #1 | Pink Polka Dot Background

18/2/2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera sume :)

Hari ni saya nak bagi freebies pertama saya kepada pembaca sume, pink polka dot background. Nak tengok contoh kalau background ni dipasang untuk jadi background, sila klik link ni NorSuhayani. Dia adik saya.hehe. Ok la, sesiapa yang nak boleh ambil tapi jangan lupa tinggalkan komen ye :)


 

 

 

 


untuk copy URL = right click > copy image URL

*jangan lupa follow dan klik like untuk dapatkan freebies yang lebih menarik lagi yek :)

4 comments.. read them below or add one

niki95 niki95 Mac 17, 2012
comel nyerr hihi tq yerr coz bg free kak ^__^
♥ Maisarah Humaira ♥ ♥ Maisarah Humaira ♥ Mac 18, 2012
@niki95

ok...no hal la :)
hehe.. nntikan design terbaru
PRINCESS NASHA! PRINCESS NASHA! Mac 04, 2013
THANKS, cute sangat.. sye ambik semuala, boleh kan
Cik Mira Cik Mira Mac 09, 2013
Amek Amek :D Kredit nanti kat bingkisan hati ><

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)