KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

18 February 2012

Freebies #1 | Pink Polka Dot Background

18/2/2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera sume :)

Hari ni saya nak bagi freebies pertama saya kepada pembaca sume, pink polka dot background. Nak tengok contoh kalau background ni dipasang untuk jadi background, sila klik link ni NorSuhayani. Dia adik saya.hehe. Ok la, sesiapa yang nak boleh ambil tapi jangan lupa tinggalkan komen ye :)


 

 

 

 


untuk copy URL = right click > copy image URL

*jangan lupa follow dan klik like untuk dapatkan freebies yang lebih menarik lagi yek :)

Kongsikan

Artikel berkaitan

Freebies #1 | Pink Polka Dot Background
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

4 komen

Tulis komen
avatar
17.3.12

comel nyerr hihi tq yerr coz bg free kak ^__^

Reply
avatar
18.3.12

@niki95

ok...no hal la :)
hehe.. nntikan design terbaru

Reply
avatar
4.3.13

THANKS, cute sangat.. sye ambik semuala, boleh kan

Reply
avatar
9.3.13

Amek Amek :D Kredit nanti kat bingkisan hati ><

Reply

Terima kasih atas komen anda