PERHATIAN KEPADA SEMUA BAKAL GRADUAN ISTIADAT KONVOKESYEN UiTM KE 76 MEI 2012 - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

13 April 2012

PERHATIAN KEPADA SEMUA BAKAL GRADUAN ISTIADAT KONVOKESYEN UiTM KE 76 MEI 2012

13/4/2012

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Hari ni bukak UiTM Student Portal sebab nak tau update pasal konvo ni. Alhamdulillah, konvo akhirnya. hoyehhh. . . Selalunye kalau online mesti bukak student portal ni. Penting untuk tau ape yang lecturer update untuk kos (subjek) masing2. Kan3? ^_^

klik gambar untuk tumbesaran berganda-ganda
kredit: UiTM


Da tengok gambar kat atas ni? Bagus . . . yang belum tibe masenye untuk konvo, diminta bersabar. Giliran anda selepas ni :)

Bagi yang akan konvo ni, da settle langkah 1 dan 2? Kalau dah, graduan perlu ikut langkah terakhir yang akan mula dibuka pada 16/4/2012 hingga 11/5/2012. Alert dengan tarikh ni ye. Penting tu.

Untuk lebih lanjut tentang istiadat konvokesyen ni, lawati website ni KLIK.



*mood: taksabonakkonvo

1 comment:

  1. salam..
    singgah follow sini :)
    jom follow cik iena jugak(^_~)
    www.ienaeliena.com

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda