FINAL EXAMINATION - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

22 June 2012

FINAL EXAMINATION

22/6/2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera...
pergghhh....lame gile tak hapdet blog ni..ape da jadi pun tak tau le. Sebenarnya akhir2 ni saya sibuk dengan assignment, kuiz dan test yang belambak. Hari ni da jawab test yang terakhir untuk sem ni. Final exam start 27 Jun ni. Wowww! Lagi beberapa hari je lagi. So, sekarang ni sedang buat revision untuk subjek2 exam sem ni. Ade 6 semuanya.


hohoho...abaikan air liur basi yang melimpah tu


 Exam ni akan berakhir pada 15 Jun. Moh kita berjaya bersama-sama. Nak berjaya, ajak kawan sekali. Jangan sorang2 je. Jangan 'jual ikan', nanti busuk. :)

Jom belajo same2, pandai same2 dan berjaya same2.

Buku2 dan nota da memanggil...pegi dulu. assalamulaikum . . .

Sebelum tu, jom terjah blog kedua saya. Klik link kat bawah ni.


LENSAMAISARAH

No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda