Ramadhan Karim !

20/7/2012


Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :)
Pejam celik....bertemu juga kita dengan bulan penuh barakah, bulan Ramadhan. Alhamdulillah, Allah masih panjangkan umur kita untuk memberi peluang kepada hambaNya melakukan sebanyak mungkin amalan ibadah kepadaNya.

Lamanya tak jengah blog ni. Nasib baik tak bersawang lagi. hehe. Sebelum ni saya memberi tumpuan kepada peperiksaan akhir. Tu yang buat blog ni senyap je. hehe. Sempena bulan ramadhan tahun ni, header blog ni da ditukar seperti di atas. Terima kasih Apit untuk doodle comey tu. hehe


Ahlan ya Ramadhan !!!!


Esok 1 Ramadhan 1433H, maknenye malam ni bermulanya solat sunat tarawih. Moh ramai2 kita penuhkan masjid2 dan surau2. Moga segala amalan baik kita sentiasa berterusan, bukan hanya pada bulan Ramadhan sahaja. Bukan sekejap2 sahaja. Moga Allah memperkenankan doa kita, InsyaAllah.

Di kesempatan ini, saya mengucapkan selamat menjalani ibadah puasa dengan jayanya. InsyaAllah..



RM0.20 sekali klik.
100 kali klik = RM20.00
1000 KALI KLIK = RM200.00

JOM TRY . TAK KENE BAYO PAPE PUN http://bit.ly/Pgntoh .
kot2 leh wt belanje raye nanti :)




2 comments.. read them below or add one

aku dan die aku dan die Julai 20, 2012
nice...hehe...mcm2 bahasa ada..:)
nadia nadia Julai 20, 2012
Salam Ramadan utk Maisarah.:)

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)