KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

20 July 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H



Sempena bulan Ramadhan ni , apa kata kita bertukar tukar link blog untuk tempoh sebulan ? Yelah , dalam pada masa sama , kita boleh dapat pembaca baru dan juga menambahkan lagi kenalan . Paling penting , kita boleh tau entri entri yang bermanfaat dari rakan rakan yang lain ..

Nak join segmen tu? klik header blog Ben Ashaari kat ni.

Kenapa anda patut memilih blog saya?
Kerana apa yang ada pada blog saya mungkin dapat membantu anda. Sharing is caring and loving ^_^

Antara yang diberi penekanan pada blog saya:

> Perkongsian ilmu. Tak kira ilmu fardhu ain atau fardhu kifayah.
> Tutorial2 yang berguna kepada bloggers walaupun tak banyak tapi dapat membantu.
> Sape2 nak release tension kat sini pun boleh :)

Segmen ini tamat pada jam 11.59 malam , 20/7/2012 . Jom join :)

Kongsikan

Artikel berkaitan

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

51 komen

Tulis komen
avatar
20.7.12

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

Reply
avatar
20.7.12

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

Reply
avatar
20.7.12

Salam...
Anda berminat menukar link dengan saya?

http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
20.7.12

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Reply
avatar
21.7.12

Salam ramadhan :)
Ya saya berminat :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dan dah letak link blog awak kat log miss z :)
terima kasih :)

Reply
avatar
21.7.12

saya menerima tawaran anda dan follow back :)
http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

Salam ramadhan...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

waalid dah letak jugak link kamu dalam bloglist waalid...^_^

p/s: folo sini jugak!

Reply
avatar
21.7.12

yup... sy berminat dgn tawaran awak...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Salam Ramadhan... :D

Reply
avatar
21.7.12

ye sy terima.sy dh masukkan awk dlm bloglist.

Reply
avatar
21.7.12

ya saya berminat...

http://majirashid.blogspot.com/

Reply
avatar
21.7.12

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

Thanks Maisarah :)

Setujuuuuuu!!


U In My List.
* dah follow kamu balik (>_<)

http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html?showComment=1342825109685#c3162082697346997477

Reply
avatar
21.7.12

beminat dan telah meletakkan kamu dlm bloglist sha :D thnks

Reply
avatar
21.7.12

ya saya berminat

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

anda sudah ditambah ke dlm bloglist saye

http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Reply
avatar
21.7.12

okey... sy setuju tukar link.. terima kasih...

http://putra08.blogspot.com/

Reply
avatar
21.7.12

Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

ya saya berminat tukar link dgn awak. da letak link awak =)

Reply
avatar
21.7.12

Assalam, ya saya setuju... dah letak kamu dalam bloglist saya...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

salam ramdhan saya berminat tawaran anda :) dtg dari segmen yang sama have done follow sini

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

saya bersetuju dengan tawaran anda :) ur link listed, listed mine too :) http://zaza96.blogspot.com

Reply
avatar
21.7.12

YA,SAYA BERMINAT...

dah letak blog kamu dlm bloglist ramadhan..
jom tukar link :)
http://syuk6692.blogspot.com/

Reply
avatar
GBM
21.7.12

Ya sy setuju dengan tawaran anda

Reply
avatar
21.7.12

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?


http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

Reply
avatar
21.7.12

Salam Ramadhan,dear

Ya akak setuju..Btw, akak dah masukkan awak dalam senarai bloglist Ramadhan..

http://chintahati81.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

salam,
tqvm..dah masukkan dalam senarai...
selamt berpuasa..

Reply
avatar
21.7.12

ya,
saya berminat dgn tawaran anda..
selamat berpuasa...
http://saljuhumairah.blogspot.com

Reply
avatar
21.7.12

yes, saya berminat and saya dah follow balik :)

Reply
avatar
21.7.12

ya pka berminat. ur link listed :))

Reply
avatar
21.7.12

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
harap masih diterima
salam ramadhan
follow awak ye

Reply
avatar
21.7.12

dya setuju..dh letak dlm bloglist

Reply
avatar
21.7.12

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.
Dah masukkan blog anda ke bloglist.  jom terjah !

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

tawaran anda diterima dgn senang hati.. baby dh masukkan link awak dlm blolist ye.. ~baby follow sini

Reply
avatar
21.7.12

yup... luv to exchange link w u...
yours already in my bloglist.
thanks :)

Reply
avatar
21.7.12

Salam Ramadhan......
Jom tukar link...
Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

Reply
avatar
21.7.12

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
21.7.12

done follow u :) sy dah masukkan awk dlm bloglist :)

Reply
avatar
22.7.12

Terima kasih sebab add saya dlm list.. salam perkenalan..

Reply
avatar
22.7.12

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

cik anis dah follow kamu ^_^

www.anisfadliyana.blogspot.com

Reply
avatar
22.7.12

Assalamualaikum w.b.t;

Anda berminat tukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak!

Reply
avatar
22.7.12

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Reply
avatar
22.7.12

Saya bersetuju dengan tawaran anda


http://chocolate-vochelle.blogspot.com/

Reply
avatar
22.7.12

dh masuk awk dlm bloglist. jom chech :)

Reply
avatar
23.7.12

Done folo:)
Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi jawap k..
"Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Ummi nak tnye balik: Sudikah menukar link bersama ummi?TQ ye..

Reply
avatar
23.7.12

Terima pelawaan dan follow kembali

Reply
avatar
23.7.12

yeayy updated in my list!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply
avatar
23.7.12

UPDATED!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comment-form

Reply
avatar
23.7.12

awak dlm bloglist sy.. :) boleh cek di ruang bloglist sy.. kalau xde pls inform..

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

p/s : sori lmbt balas kunjungan..

Reply
avatar
24.7.12

As Salam. ya, saya berminat dgn tawaran anda! Maaf lambat bls kunjungan, baru masuk office today.nnt saya update bloglist :D

www.suriaqistina.blogspot.com

Reply
avatar
27.7.12

Maaf lambat tinggalkan jejak.
Ya, saya berminat dengan tawaran anda.
http://aidaakira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Reply

Terima kasih atas komen anda