SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H



Sempena bulan Ramadhan ni , apa kata kita bertukar tukar link blog untuk tempoh sebulan ? Yelah , dalam pada masa sama , kita boleh dapat pembaca baru dan juga menambahkan lagi kenalan . Paling penting , kita boleh tau entri entri yang bermanfaat dari rakan rakan yang lain ..

Nak join segmen tu? klik header blog Ben Ashaari kat ni.

Kenapa anda patut memilih blog saya?
Kerana apa yang ada pada blog saya mungkin dapat membantu anda. Sharing is caring and loving ^_^

Antara yang diberi penekanan pada blog saya:

> Perkongsian ilmu. Tak kira ilmu fardhu ain atau fardhu kifayah.
> Tutorial2 yang berguna kepada bloggers walaupun tak banyak tapi dapat membantu.
> Sape2 nak release tension kat sini pun boleh :)

Segmen ini tamat pada jam 11.59 malam , 20/7/2012 . Jom join :)

{ 51 comments.. read them below or add one }

Mizzs Ninie Mizzs Ninie Julai 20, 2012
Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D
Misz Mieza Misz Mieza Julai 20, 2012
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~
Zaza Zaza Julai 20, 2012
Salam...
Anda berminat menukar link dengan saya?

http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html
Haziyatul Najihah Hasin Haziyatul Najihah Hasin Julai 20, 2012
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://haziyatulnajihah.blogspot.com
MISS Z BERCELOTEH MISS Z BERCELOTEH Julai 21, 2012
Salam ramadhan :)
Ya saya berminat :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dan dah letak link blog awak kat log miss z :)
terima kasih :)
Hazwaniey Nadzim Hazwaniey Nadzim Julai 21, 2012
saya menerima tawaran anda dan follow back :)
http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Waalid5035 ™ Waalid5035 ™ Julai 21, 2012
Salam ramadhan...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

waalid dah letak jugak link kamu dalam bloglist waalid...^_^

p/s: folo sini jugak!
Masz Sidek Masz Sidek Julai 21, 2012
yup... sy berminat dgn tawaran awak...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Salam Ramadhan... :D
Solehah Shamsuddin Solehah Shamsuddin Julai 21, 2012
ye sy terima.sy dh masukkan awk dlm bloglist.
majirashid majirashid Julai 21, 2012
ya saya berminat...

http://majirashid.blogspot.com/
Mr. E'raz Fadli Mr. E'raz Fadli Julai 21, 2012
YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Ikhwan Suhaimi Ikhwan Suhaimi Julai 21, 2012
Thanks Maisarah :)

Setujuuuuuu!!


U In My List.
* dah follow kamu balik (>_<)

http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html?showComment=1342825109685#c3162082697346997477
sHaR!Na eLyaNa sHaR!Na eLyaNa Julai 21, 2012
beminat dan telah meletakkan kamu dlm bloglist sha :D thnks
Norasyimah Saifullah Norasyimah Saifullah Julai 21, 2012
ya saya berminat

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
The Azryll The Azryll Julai 21, 2012
anda sudah ditambah ke dlm bloglist saye

http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html
Roslan Putra Roslan Putra Julai 21, 2012
okey... sy setuju tukar link.. terima kasih...

http://putra08.blogspot.com/
Mieya Atiera Mieya Atiera Julai 21, 2012
Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Diera Tekikushika Diera Tekikushika Julai 21, 2012
ya saya berminat tukar link dgn awak. da letak link awak =)
Ikmal Ikmal Julai 21, 2012
Assalam, ya saya setuju... dah letak kamu dalam bloglist saya...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
ieka farhana ieka farhana Julai 21, 2012
salam ramdhan saya berminat tawaran anda :) dtg dari segmen yang sama have done follow sini

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Ohh Azza Ohh Azza Julai 21, 2012
saya bersetuju dengan tawaran anda :) ur link listed, listed mine too :) http://zaza96.blogspot.com
Syukri Mohtar Syukri Mohtar Julai 21, 2012
YA,SAYA BERMINAT...

dah letak blog kamu dlm bloglist ramadhan..
jom tukar link :)
http://syuk6692.blogspot.com/
GBM GBM Julai 21, 2012
Ya sy setuju dengan tawaran anda
kechixx hussain kechixx hussain Julai 21, 2012
ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?


http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
kechixx hussain kechixx hussain Julai 21, 2012
Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')
aquagugurl aquagugurl Julai 21, 2012
Salam Ramadhan,dear

Ya akak setuju..Btw, akak dah masukkan awak dalam senarai bloglist Ramadhan..

http://chintahati81.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
saljuhumairah saljuhumairah Julai 21, 2012
salam,
tqvm..dah masukkan dalam senarai...
selamt berpuasa..
saljuhumairah saljuhumairah Julai 21, 2012
ya,
saya berminat dgn tawaran anda..
selamat berpuasa...
http://saljuhumairah.blogspot.com
Lea Athira Lea Athira Julai 21, 2012
yes, saya berminat and saya dah follow balik :)
Pka Rahim Pka Rahim Julai 21, 2012
ya pka berminat. ur link listed :))
Syaz Blackrose Syaz Blackrose Julai 21, 2012
Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
harap masih diterima
salam ramadhan
follow awak ye
dyabunga dyabunga Julai 21, 2012
dya setuju..dh letak dlm bloglist
syarmimi syarmimi Julai 21, 2012
YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.
Dah masukkan blog anda ke bloglist.  jom terjah !

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
babycomel babycomel Julai 21, 2012
tawaran anda diterima dgn senang hati.. baby dh masukkan link awak dlm blolist ye.. ~baby follow sini
sabasalbi sabasalbi Julai 21, 2012
yup... luv to exchange link w u...
yours already in my bloglist.
thanks :)
AyueJean AyueJean Julai 21, 2012
Salam Ramadhan......
Jom tukar link...
Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html
DekNie DekNie Julai 21, 2012
“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
fizafantagirO fizafantagirO Julai 21, 2012
done follow u :) sy dah masukkan awk dlm bloglist :)
Syaz Blackrose Syaz Blackrose Julai 22, 2012
Terima kasih sebab add saya dlm list.. salam perkenalan..
Cik Anis Cik Anis Julai 22, 2012
“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

cik anis dah follow kamu ^_^

www.anisfadliyana.blogspot.com
Waalid5035 ™ Waalid5035 ™ Julai 22, 2012
Assalamualaikum w.b.t;

Anda berminat tukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak!
Mohd Lokman Bin Ramli Mohd Lokman Bin Ramli Julai 22, 2012
Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html
Rochellez Rochellez Julai 22, 2012
Saya bersetuju dengan tawaran anda


http://chocolate-vochelle.blogspot.com/
Cik Anis Cik Anis Julai 22, 2012
dh masuk awk dlm bloglist. jom chech :)
UmmiAbi UmmiAbi Julai 23, 2012
Done folo:)
Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi jawap k..
"Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Ummi nak tnye balik: Sudikah menukar link bersama ummi?TQ ye..
ain1914 ain1914 Julai 23, 2012
Terima pelawaan dan follow kembali
fAtrinA fAtrinA Julai 23, 2012
yeayy updated in my list!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
fAtrinA fAtrinA Julai 23, 2012
UPDATED!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comment-form
Mimie Mimie Julai 23, 2012
awak dlm bloglist sy.. :) boleh cek di ruang bloglist sy.. kalau xde pls inform..

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

p/s : sori lmbt balas kunjungan..
Sue-Rya Qistina Sue-Rya Qistina Julai 24, 2012
As Salam. ya, saya berminat dgn tawaran anda! Maaf lambat bls kunjungan, baru masuk office today.nnt saya update bloglist :D

www.suriaqistina.blogspot.com
Cik Fyda Rauf Cik Fyda Rauf Julai 27, 2012
Maaf lambat tinggalkan jejak.
Ya, saya berminat dengan tawaran anda.
http://aidaakira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)