SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

20 July 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H



Sempena bulan Ramadhan ni , apa kata kita bertukar tukar link blog untuk tempoh sebulan ? Yelah , dalam pada masa sama , kita boleh dapat pembaca baru dan juga menambahkan lagi kenalan . Paling penting , kita boleh tau entri entri yang bermanfaat dari rakan rakan yang lain ..

Nak join segmen tu? klik header blog Ben Ashaari kat ni.

Kenapa anda patut memilih blog saya?
Kerana apa yang ada pada blog saya mungkin dapat membantu anda. Sharing is caring and loving ^_^

Antara yang diberi penekanan pada blog saya:

> Perkongsian ilmu. Tak kira ilmu fardhu ain atau fardhu kifayah.
> Tutorial2 yang berguna kepada bloggers walaupun tak banyak tapi dapat membantu.
> Sape2 nak release tension kat sini pun boleh :)

Segmen ini tamat pada jam 11.59 malam , 20/7/2012 . Jom join :)

51 comments:

  1. Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

    ReplyDelete
  2. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

    YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

    ReplyDelete
  3. Salam...
    Anda berminat menukar link dengan saya?

    http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  4. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
    http://haziyatulnajihah.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Salam ramadhan :)
    Ya saya berminat :)

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    dan dah letak link blog awak kat log miss z :)
    terima kasih :)

    ReplyDelete
  6. saya menerima tawaran anda dan follow back :)
    http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  7. Salam ramadhan...

    YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    waalid dah letak jugak link kamu dalam bloglist waalid...^_^

    p/s: folo sini jugak!

    ReplyDelete
  8. yup... sy berminat dgn tawaran awak...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    Salam Ramadhan... :D

    ReplyDelete
  9. ye sy terima.sy dh masukkan awk dlm bloglist.

    ReplyDelete
  10. ya saya berminat...

    http://majirashid.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

    http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  12. Thanks Maisarah :)

    Setujuuuuuu!!


    U In My List.
    * dah follow kamu balik (>_<)

    http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html?showComment=1342825109685#c3162082697346997477

    ReplyDelete
  13. beminat dan telah meletakkan kamu dlm bloglist sha :D thnks

    ReplyDelete
  14. ya saya berminat

    http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  15. anda sudah ditambah ke dlm bloglist saye

    http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  16. okey... sy setuju tukar link.. terima kasih...

    http://putra08.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
    http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  18. ya saya berminat tukar link dgn awak. da letak link awak =)

    ReplyDelete
  19. Assalam, ya saya setuju... dah letak kamu dalam bloglist saya...

    http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  20. salam ramdhan saya berminat tawaran anda :) dtg dari segmen yang sama have done follow sini

    http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  21. saya bersetuju dengan tawaran anda :) ur link listed, listed mine too :) http://zaza96.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. YA,SAYA BERMINAT...

    dah letak blog kamu dlm bloglist ramadhan..
    jom tukar link :)
    http://syuk6692.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. Ya sy setuju dengan tawaran anda

    ReplyDelete
  24. ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?


    http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  25. Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

    ReplyDelete
  26. Salam Ramadhan,dear

    Ya akak setuju..Btw, akak dah masukkan awak dalam senarai bloglist Ramadhan..

    http://chintahati81.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  27. salam,
    tqvm..dah masukkan dalam senarai...
    selamt berpuasa..

    ReplyDelete
  28. ya,
    saya berminat dgn tawaran anda..
    selamat berpuasa...
    http://saljuhumairah.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. yes, saya berminat and saya dah follow balik :)

    ReplyDelete
  30. ya pka berminat. ur link listed :))

    ReplyDelete
  31. Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

    http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
    harap masih diterima
    salam ramadhan
    follow awak ye

    ReplyDelete
  32. dya setuju..dh letak dlm bloglist

    ReplyDelete
  33. YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.
    Dah masukkan blog anda ke bloglist.  jom terjah !

    http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  34. tawaran anda diterima dgn senang hati.. baby dh masukkan link awak dlm blolist ye.. ~baby follow sini

    ReplyDelete
  35. yup... luv to exchange link w u...
    yours already in my bloglist.
    thanks :)

    ReplyDelete
  36. Salam Ramadhan......
    Jom tukar link...
    Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

    http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

    ReplyDelete
  37. “ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

    http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  38. done follow u :) sy dah masukkan awk dlm bloglist :)

    ReplyDelete
  39. Terima kasih sebab add saya dlm list.. salam perkenalan..

    ReplyDelete
  40. “ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

    cik anis dah follow kamu ^_^

    www.anisfadliyana.blogspot.com

    ReplyDelete
  41. Assalamualaikum w.b.t;

    Anda berminat tukar link dengan waalid?

    sila jawab di SINI

    Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

    Salam Ramadhan Al-Mubarak!

    ReplyDelete
  42. Assalamualaikum, maaf lambat invite..

    ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

    ReplyDelete
  43. Saya bersetuju dengan tawaran anda


    http://chocolate-vochelle.blogspot.com/

    ReplyDelete
  44. dh masuk awk dlm bloglist. jom chech :)

    ReplyDelete
  45. Done folo:)
    Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
    Ummi jawap k..
    "Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
    Terima kasih ye..
    http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
    Ummi nak tnye balik: Sudikah menukar link bersama ummi?TQ ye..

    ReplyDelete
  46. Terima pelawaan dan follow kembali

    ReplyDelete
  47. yeayy updated in my list!
    http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete
  48. UPDATED!
    http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comment-form

    ReplyDelete
  49. awak dlm bloglist sy.. :) boleh cek di ruang bloglist sy.. kalau xde pls inform..

    http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    p/s : sori lmbt balas kunjungan..

    ReplyDelete
  50. As Salam. ya, saya berminat dgn tawaran anda! Maaf lambat bls kunjungan, baru masuk office today.nnt saya update bloglist :D

    www.suriaqistina.blogspot.com

    ReplyDelete
  51. Maaf lambat tinggalkan jejak.
    Ya, saya berminat dengan tawaran anda.
    http://aidaakira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda