20 Julai 2012

SEGMEN BEN ASHAARI : BLOGLIST RAMADHAN 2012 /1433H



Sempena bulan Ramadhan ni , apa kata kita bertukar tukar link blog untuk tempoh sebulan ? Yelah , dalam pada masa sama , kita boleh dapat pembaca baru dan juga menambahkan lagi kenalan . Paling penting , kita boleh tau entri entri yang bermanfaat dari rakan rakan yang lain ..

Nak join segmen tu? klik header blog Ben Ashaari kat ni.

Kenapa anda patut memilih blog saya?
Kerana apa yang ada pada blog saya mungkin dapat membantu anda. Sharing is caring and loving ^_^

Antara yang diberi penekanan pada blog saya:

> Perkongsian ilmu. Tak kira ilmu fardhu ain atau fardhu kifayah.
> Tutorial2 yang berguna kepada bloggers walaupun tak banyak tapi dapat membantu.
> Sape2 nak release tension kat sini pun boleh :)

Segmen ini tamat pada jam 11.59 malam , 20/7/2012 . Jom join :)

51 komen

Hye Blogger! Ninie dah letak link blog awak kat bloglist Ramdhan Ninie. Cek kat sin i -> http://mizzsninie.blogspot.com Komen entri Ninie kalau awak dah letak Ninie dalam bloglist awokk :D

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?

YES or NOT, please reply me HERE k! ^_~

Salam...
Anda berminat menukar link dengan saya?

http://83zaza.blogspot.com/2012/07/ben-ashari-ramadhan-2012-1433h.html

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?
http://haziyatulnajihah.blogspot.com

Salam ramadhan :)
Ya saya berminat :)

http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

dan dah letak link blog awak kat log miss z :)
terima kasih :)

saya menerima tawaran anda dan follow back :)
http://butangkekunci.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Salam ramadhan...

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

waalid dah letak jugak link kamu dalam bloglist waalid...^_^

p/s: folo sini jugak!

yup... sy berminat dgn tawaran awak...

http://masrinasidek.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Salam Ramadhan... :D

ye sy terima.sy dh masukkan awk dlm bloglist.

ya saya berminat...

http://majirashid.blogspot.com/

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA

http://blueranger-theonlyone.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Thanks Maisarah :)

Setujuuuuuu!!


U In My List.
* dah follow kamu balik (>_<)

http://bacerjer.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html?showComment=1342825109685#c3162082697346997477

beminat dan telah meletakkan kamu dlm bloglist sha :D thnks

ya saya berminat

http://nora-norasyimahsaifullahoifficialblog.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

anda sudah ditambah ke dlm bloglist saye

http://www.azrilworld.co.cc/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

okey... sy setuju tukar link.. terima kasih...

http://putra08.blogspot.com/

Ya, saya berminat dengan tawaran anda :)
http://budakshumort.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

ya saya berminat tukar link dgn awak. da letak link awak =)

Assalam, ya saya setuju... dah letak kamu dalam bloglist saya...

http://ikhwanmencarinurillahi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

salam ramdhan saya berminat tawaran anda :) dtg dari segmen yang sama have done follow sini

http://dunia-iekafarhana.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

saya bersetuju dengan tawaran anda :) ur link listed, listed mine too :) http://zaza96.blogspot.com

YA,SAYA BERMINAT...

dah letak blog kamu dlm bloglist ramadhan..
jom tukar link :)
http://syuk6692.blogspot.com/

Ya sy setuju dengan tawaran anda

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA?


http://kechixx.blogspot.com/2012/07/segman-ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Ya.saya berminat dengan tawaran anda;')

Salam Ramadhan,dear

Ya akak setuju..Btw, akak dah masukkan awak dalam senarai bloglist Ramadhan..

http://chintahati81.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

salam,
tqvm..dah masukkan dalam senarai...
selamt berpuasa..

ya,
saya berminat dgn tawaran anda..
selamat berpuasa...
http://saljuhumairah.blogspot.com

yes, saya berminat and saya dah follow balik :)

ya pka berminat. ur link listed :))

Awak berminat utk menukar link bersama saya x?

http://4i5y4tuberose.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-bloglist-ramadhan-2012-1433h.html
harap masih diterima
salam ramadhan
follow awak ye

dya setuju..dh letak dlm bloglist

YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA.
Dah masukkan blog anda ke bloglist.  jom terjah !

http://mymyadecerita.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

tawaran anda diterima dgn senang hati.. baby dh masukkan link awak dlm blolist ye.. ~baby follow sini

yup... luv to exchange link w u...
yours already in my bloglist.
thanks :)

Salam Ramadhan......
Jom tukar link...
Kamu dah masuk dah dalam bloglist....

http://ayuejean.blogspot.com/2012/07/segmen-ben-ashaari-bloglist-ramadhan.html

“ YA . SAYA BERMINAT DENGAN TAWARAN ANDA “

http://dekniemyeyes.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

done follow u :) sy dah masukkan awk dlm bloglist :)

Terima kasih sebab add saya dlm list.. salam perkenalan..

“ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ? “

cik anis dah follow kamu ^_^

www.anisfadliyana.blogspot.com

Assalamualaikum w.b.t;

Anda berminat tukar link dengan waalid?

sila jawab di SINI

Jom Terjah dan komen N3 Terkini Waalid : Mengejar Rahmat Tuhan

Salam Ramadhan Al-Mubarak!

Assalamualaikum, maaf lambat invite..

ANDA BERMINAT UTK MENUKAR LINK BERSAMA SAYA ?

http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/rakan-blogger-ramadan-2012.html

Saya bersetuju dengan tawaran anda


http://chocolate-vochelle.blogspot.com/

dh masuk awk dlm bloglist. jom chech :)

Done folo:)
Maaf, ummi baru nak jejak...Tenet problem.
Ummi jawap k..
"Ya, saya berminat dengan tawaran anda"
Terima kasih ye..
http://nukilanummiabi.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html
Ummi nak tnye balik: Sudikah menukar link bersama ummi?TQ ye..

Terima pelawaan dan follow kembali

yeayy updated in my list!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

UPDATED!
http://www.fatinarinabdullah.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html#comment-form

awak dlm bloglist sy.. :) boleh cek di ruang bloglist sy.. kalau xde pls inform..

http://mi2-bluebird.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

p/s : sori lmbt balas kunjungan..

As Salam. ya, saya berminat dgn tawaran anda! Maaf lambat bls kunjungan, baru masuk office today.nnt saya update bloglist :D

www.suriaqistina.blogspot.com

Maaf lambat tinggalkan jejak.
Ya, saya berminat dengan tawaran anda.
http://aidaakira.blogspot.com/2012/07/ben-ashaari-ramadhan-2012-1433h.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon