Kad Raya Khas :)

20/8/2012
2 Syawal 1433H

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Msih belum terlambat lagi rasanya nak mengucapkan salam aidilfitri untuk muslimin dan muslimat seluruh dunia.

Duit raya untuk anda, klik sini >>> http://bit.ly/RmDBeR

blog kedua : LENSAMAISARAH


Ce tengok header blog ni, pun da tukar sempana aidilfitri ni..hehe. Blog pun nak tudung baru jugak kan.

header blog sempena Syawal 1433H


Ingat ye...jangan main mercun, kang tak pasal2 hilang nikmat yang Allah da beri tu.




1 comment... add one now

Cik Fie Cik Fie Ogos 20, 2012
Selamat Hari Raya :)

Jemput Baca/Komen .

http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/08/selamat-hari-raya-aidilfitri.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)