Menghabiskan Sisa Bunga Api - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

31 August 2012

Menghabiskan Sisa Bunga Api

31/8/2012
13 Syawal 1433H

Assalamualaikum & selamat sejahtera. Salam kemerdekaaan Malaysia ke-55. I'm proud to be Malaysian. Dah 55 tahun Malaysia merdeka. Beryukur. Ya, itu pasti. Bersatu itu amat perlu. Hal remeh temeh tak perlu dijadikan isu besar. Yang penting takde gaduh2. Kalau gaduh2, berpecah belah...negara mana nak duduk pulak? Jadi, wajib kita menjaga Malaysia, hak kita.


Untuk pembaca blog ni sempena merdeka, klik >>> http://bit.ly/RXQqfP

Bulan Syawal belum tamat lagi. Ada yang da berpuasa 6 dalam bulan Syawal ni? Banyak fadhilat puasa 6 dalam bulan Syawal ni. Jadi, dengan baki bulan Syawal yang masih ada ni, mari kita sama2 tunaikannya.

Emm...malam ni menghabiskan sisa bunga api. Bunga api mainan budak2 tu, tapi remaja pun tak salah nak main kan?Aptah lagi mak bapak budak...hehehe. Sempat la jugak snap sikit gambar masa main bunga api dengan excited melompat2 macam kera kena belacan.


Nak tengok banyak lagi gambar yang macam ni? Jom ke blog LensaMaisarah 
Apa lagi? Moh le...


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda