Textual description of firstImageUrl

Menghabiskan Sisa Bunga Api

Maisarah Humaira | 8/31/2012 11:58:00 PTG | 0 Komen
31/8/2012
13 Syawal 1433H

Assalamualaikum & selamat sejahtera. Salam kemerdekaaan Malaysia ke-55. I'm proud to be Malaysian. Dah 55 tahun Malaysia merdeka. Beryukur. Ya, itu pasti. Bersatu itu amat perlu. Hal remeh temeh tak perlu dijadikan isu besar. Yang penting takde gaduh2. Kalau gaduh2, berpecah belah...negara mana nak duduk pulak? Jadi, wajib kita menjaga Malaysia, hak kita.



Bulan Syawal belum tamat lagi. Ada yang da berpuasa 6 dalam bulan Syawal ni? Banyak fadhilat puasa 6 dalam bulan Syawal ni. Jadi, dengan baki bulan Syawal yang masih ada ni, mari kita sama2 tunaikannya.

Emm...malam ni menghabiskan sisa bunga api. Bunga api mainan budak2 tu, tapi remaja pun tak salah nak main kan?Aptah lagi mak bapak budak...hehehe. Sempat la jugak snap sikit gambar masa main bunga api dengan excited melompat2 macam kera kena belacan.




Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

MaisarahSidi.com © . Designed by Maisarah laaa