03 September 2012

Samsung Galaxy Camera

3/9/2012
16 Syawal 1433H

Jom menderma >>>http://bit.ly/RApoZC

Samsung Electronics mengorak langkah ke hadapan dengan memperkenalkan Galaxy Camera yang dibangunkan bertujuan memberi satu pengalaman komunikasi cara baru buat pengguna dalam perkongsian imej.

Presiden Divisyen IT & Komunikasi Mudahalih, JK Shin, berkata produk generasi baru itu akan mula diperkenalkan ke dalam pasaran menjelang Oktober depan.


Menurutnya, Galaxy Camera pula menggunakan pelantar Android 4.1 yang dipenggil Jelly Bean selain diselitkan ciri rangkaian tanpa wayar untuk membolehkan perkongsian imej dilakukan dalam kadar segera.

Beliau berkata demikian ketika memperkenalkan Galaxy Note II dan Galaxy Camera di depan kira-kira dua ribu wartawan media cetak dan elektronik, di stadium tertutup Tempodrom, Berlin.

menarik kan?


Spesifikasi


PRODUK: Samsung Galaxy Camera
SENSOR: 16.3MP BSI CMOS
CPU: 1.4GHz Quad-Core
OS: Android 4.1 (Jelly Bean)
SETORAN: 8GB + micro SDSC, micro SDHC, micro SDXC
ISO: 100-3200
SKRIN: 121.2 mm (4.8") HD Super Clear Touch
RANKAIAN: 4G, 3G (HSPA+ 21Mbps), A-GPS, WiFi, Bluetooth
BATERI: 1,650 mAh
DIMENSI: 128.7 x 70.8 x 19.1 mm
BERAT: 305g
BERAT: 262g

Untuk maklumat lanjut, sila ke laman web SAMSUNG GALAXY CAMERA


Previous Post
Next Post

About Author

7 ulasan:

  1. hari tu dah usha jugak memang mengancam habissss!

    BalasPadam
  2. harga dia pun mesti secomel rupanya.. heeee :)

    BalasPadam
  3. best kalau ni...mcm2 ade..sng nk share..3g, wifi pn ade

    BalasPadam
  4. nice article...

    thanks for information..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)