03 September 2012

Segmen : Mari Berkenalan

2/9/2012
15 Syawal 1433H



nak join jugak? klik gambar atas ni 




Jawapan:

1. Maisarah Binti Sidi
2. 22 tahun. nak terbalikkan nombor tu tak boleh da...hihi
3. Orang Kuale Kangsar, Perak.
4. Entah...tak perasan la pulak...hihi
5. Semua yang ada dalam bloglist saya...semua saya suke ^_^
6. Suda jatuh ditimpa tangga..cam peribahasa pulak dah..haha
7. Mei 2008
8. Blog yang simple, blog yang menceritakan tentang apa yang berlaku di sekeliling.. saya tak pandai men'doodle' tapi ada kemahiran fotografi dan photoshop. Ya, setiap gambar ada cerita.
9. Nak sampaikan ilmu kepada semua, nak berkongsi pengalaman sendiri, berkongsi tentang keadaan sekeliling dan juga sebagai mencari customer untuk bisnes blog ni :)
10. Doodle yang comel membuka mata pembaca..ehehehe

Ok. Tu je. Salam perkenalan ye ^_^


6 komen

org perak gak ke.. ^_^

@cci

ha'a perak jugak akak :)
hihihi

hi .. thanks join.. teruja dengan header awak <3 cantik sgt.. slmat brkenalan..

salam kenal jgk.. okey, dh tau dah =)
kita sekampung :)

was here and nice blog !

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan.html

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon