Segmen : Mari Berkenalan

2/9/2012
15 Syawal 1433H


nak join jugak? klik gambar atas ni 




Jawapan:

1. Maisarah Binti Sidi
2. 22 tahun. nak terbalikkan nombor tu tak boleh da...hihi
3. Orang Kuale Kangsar, Perak.
4. Entah...tak perasan la pulak...hihi
5. Semua yang ada dalam bloglist saya...semua saya suke ^_^
6. Suda jatuh ditimpa tangga..cam peribahasa pulak dah..haha
7. Mei 2008
8. Blog yang simple, blog yang menceritakan tentang apa yang berlaku di sekeliling.. saya tak pandai men'doodle' tapi ada kemahiran fotografi dan photoshop. Ya, setiap gambar ada cerita.
9. Nak sampaikan ilmu kepada semua, nak berkongsi pengalaman sendiri, berkongsi tentang keadaan sekeliling dan juga sebagai mencari customer untuk bisnes blog ni :)
10. Doodle yang comel membuka mata pembaca..ehehehe

Ok. Tu je. Salam perkenalan ye ^_^


6 comments.. read them below or add one

cci cci September 03, 2012
org perak gak ke.. ^_^
maira maira September 03, 2012
@cci

ha'a perak jugak akak :)
hihihi
Rien Rose Rien Rose September 03, 2012
hi .. thanks join.. teruja dengan header awak <3 cantik sgt.. slmat brkenalan..
babycomel babycomel September 03, 2012
salam kenal jgk.. okey, dh tau dah =)
kita sekampung :)
Lea Athira Lea Athira September 09, 2012
was here and nice blog !

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan.html
~AiMi SyAhiRAh~ ~AiMi SyAhiRAh~ September 26, 2012
Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)