KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

03 September 2012

Segmen : Mari Berkenalan

2/9/2012
15 Syawal 1433H


nak join jugak? klik gambar atas ni 




Jawapan:

1. Maisarah Binti Sidi
2. 22 tahun. nak terbalikkan nombor tu tak boleh da...hihi
3. Orang Kuale Kangsar, Perak.
4. Entah...tak perasan la pulak...hihi
5. Semua yang ada dalam bloglist saya...semua saya suke ^_^
6. Suda jatuh ditimpa tangga..cam peribahasa pulak dah..haha
7. Mei 2008
8. Blog yang simple, blog yang menceritakan tentang apa yang berlaku di sekeliling.. saya tak pandai men'doodle' tapi ada kemahiran fotografi dan photoshop. Ya, setiap gambar ada cerita.
9. Nak sampaikan ilmu kepada semua, nak berkongsi pengalaman sendiri, berkongsi tentang keadaan sekeliling dan juga sebagai mencari customer untuk bisnes blog ni :)
10. Doodle yang comel membuka mata pembaca..ehehehe

Ok. Tu je. Salam perkenalan ye ^_^


Kongsikan

Artikel berkaitan

Segmen : Mari Berkenalan
4/ 5
Oleh

Langgan melalui email

Suka dengan artikel di atas? Tambahkan email Anda untuk melanggan.

6 komen

Tulis komen
avatar
cci
3.9.12

org perak gak ke.. ^_^

Reply
avatar
3.9.12

@cci

ha'a perak jugak akak :)
hihihi

Reply
avatar
3.9.12

hi .. thanks join.. teruja dengan header awak <3 cantik sgt.. slmat brkenalan..

Reply
avatar
3.9.12

salam kenal jgk.. okey, dh tau dah =)
kita sekampung :)

Reply
avatar
9.9.12

was here and nice blog !

http://gebangkembangwiflea.blogspot.com/2012/09/segmen-mari-berkenalan.html

Reply
avatar
26.9.12

Salam darling! Wah cantiknya blog ni! Dtg dari segmen sama. Nak saya follow anda? Jom join segmen ini!=)http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

Reply

Terima kasih atas komen anda