PERHATIAN KEPADA SEMUA UMAT ISLAM | Maksud Disebalik Lirik Lagu - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

30 December 2012

PERHATIAN KEPADA SEMUA UMAT ISLAM | Maksud Disebalik Lirik Lagu

30/12/2012
16 Safar 1434H


Antara 6 buah lagu yang kita perlu berhati-hati:

-It Will Rain - Bruno Mars

There’s no religion that could save me (tiada agama yang dapat selamatkan aku)
No matter how long my knees are on the floor (tak kira berapa lama melutut di lantai)

-Maroon 5 - One More Night

So I cross my heart and i hope to die (Cross my heart di sini adalah adalah satu cara orang Kristian berdoa)

-Akon - ARAB MONEY

Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabill'alamin (Oooohh)
We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money
Bismillahi r-rahmani r-rahim, Al hamdu lillaahi rabiil'alamin (Oooohh)
We gettin' arab money (haha), We gettin' arab money

(Terang-terang menghina =,=)

-Nicki Minaj - Itty Bitty Piggy

And if you see a itty bitty piggy in the market
Give that a bitch a quarter and a car tell her park it
I don't mess with pigs like asalamalakum
I put em in the field, I let Oscar Mayer bake em

(Terang-terang menghina =,=)

-Black Eyed Peas - Where Is The Love?

Father, Father, Father help us (Father dalam agama Kristian adalah paderi)
Send us some guidance from above
‘Cause people got me, got me questionin’
Where is the love?

-Nicki Minaj-Beam Me Up

Please stop calling me i'm such a rockstar
Assalamualikum , where the fuck is akbar
-------------------------------------------------

Kesimpulanya , kalau boleh jangan kerap melihat atau mendengar perkara yng melalaikan kerana disebalik setiap perkara pasti ada yng buruknya . Jadi , berhati-hatilah dari semasa ke semasa.

Jom share untuk kebaikan umat Islam bersama.


9 comments:

  1. Tq for shring..kkdg tu kt men dgr je tp xtau mksud dia...

    ReplyDelete
  2. mohon copy.. kejam gila dorang nie
    :(

    ReplyDelete
  3. suku2 celebrity illuminati..

    ReplyDelete
  4. Sis! saya nak copy paste boleh? :)

    ReplyDelete
  5. dipersilakan utk share :)
    sama2 sebarkan.

    ReplyDelete
  6. kdg2 suka dgr lagu, tp xtahu mksud di sebalik lgu

    ReplyDelete
  7. saya nak copy ye..

    ReplyDelete
  8. tq sis. nasib baik xminat lagu2 macam ni. hehe

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda