Jom melakar dan melukis dengan Odosketch

30/5/2012 Assalamualaikum dan selamat sejahtera Hari ni masih cuti. Tak ke mane pun. Study je la, minggu depan kuiz dan test menanti. J...

Entri Bergambar | Mencuba dan Berusaha Untuk Berjaya

gambar yang mengandungi mesej yang bagus.. ya...Allah ada segala jawapan kepada setiap soalan yang ade di hati kita. mencuba dan berusaha...

Habis satu badan digigit . . . lovebite ke?

26/5/2012 kredit: myMetro online TRAUMA...Heng (tengah) dan anggota keluarga kanak-kanak terbabit menenangkan mangsa di HRPB, semal...

Muhasabah Cinta

26/5/2012 Assalamualaikum dan selamat sejahtera :) Ape kabo semue? Teman ni Alhamdulillah baik2 je.. loghat Perak keluo da. haha. Yela ....

Lulus PMR boleh ambil diploma

15 sekolah vokasional jadi perintis kursus Diploma Vokasional Malaysia NILAI: Pelajar lepasan Penilaian Menengah Rendah (PMR) berpeluang m...

Penyanyi Asal Lagu Doraemon

Korang suka tak tengok cite Doraemon mase kecik2 dulu? Saya peminat setia katun comey ni. Siap beli komik dia lagi. Tapi entah ke mana pe...

Blog Keduaku

19/5/2012 Assalamualaikum dan selamat sejahtera semua :) Ape kabo? Sihat? Da lame tak menulis di blog ni. Nasib baik tak bersawang lagi bl...