Tak tau nak letak tajuk apa . . . - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

22 March 2013

Tak tau nak letak tajuk apa . . .

10 Jamadilawal 1434H


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua ^_^
Tak patut betul letak tajuk entri ni seperti di atas kn?..hihi. Memang tak tau nak letak tajuk apa. Buntu. 

Hampir nak bersawang blog ni. Agak sibuk kebelakangan ni. Semester baru bermula. Kena uruskan macam2 hal. Projek tahun akhir (FYP) pun bermula juga. Semuanya ada mula, baru ada akhirnya. hoho.  Memang semester ni agak sibuk. 

Kerja2 men'design' blog dan website juga masih berjalan. Alhamdulillah rezeki makin bertambah ^_^
Ada sesiapa memerlukan khidmat edit blog? Klik dan baca di sini ya ---> DESIGN/EDIT/CUSTOMIZE BLOG . Sempat pulak promote. hihi. Saya bercadang nak buat review blog untuk blog yang menggunakan khidmat DESIGN/EDIT/CUSTOMIZE BLOG saya. Tapi tak buat2 lagi. Masa tak berapa mengizinkan. huhu. 

Ada kelapangan sekejap ni, nak blogwalking la cadangnya. Jom join segmen ni nak? 
Segmen Blogwalking oleh Blog BingkisanHati . Segmen ini tamat pada 26 April 2013. Ada hadiah menarik menanti anda. Hadiah dan pemenang akan diberitahu selepas tarikh tamat segmen ini ^_^ . Siapa tahu anda adalah di antara orang2 yang bertuah tu.

Ok lah. Sekian entri merapu untuk kali ini. Majulah sukan untuk negara ( takde kene-mengene ).


# jangan lupa like Fanpage BlogBingkisanHati ye ;)


Hadiah untuk anda yang rajin baca entri ni:


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda