Tema Merah Jambu dan Kelabu - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

16 August 2013

Tema Merah Jambu dan Kelabu

9 Syawal 1434H




Assalamualaikum kome ^_^

Pejam celik dah masuk seminggu Syawal. Blog ni jarang dikemasaskini akhir2 ni sebab agak sibuk menyiapkan design blog/web tempahan pelanggan. Tambah pulak dengan persiapan hari raya Aidilfitri baru2 ni..phewww..

Kome nampak gambo kat atas tu? Sila cari sendiri di blog ni  ^_^ . Blog ni dah pun berubah kepada template yang lebih simple bertemakan warna merah jambu dan kelabu. Kalau buat warna tema untuk majlis perkahwinan pun cun jugak ni ^_*

Ok lah. Nak sambung buat keje ni. Kalau ada sesiapa yang memerlukan khidmat design/edit/ customize blog, klik sini ya --> KLIK.
Nantikan entri seterusnya ^_^ 

Lots of Love,
Blog BingkisanHati


Menarik untuk anda:


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda