Tempahan Design Blog: yantieazan.com

Maisarah Humaira | 25.4.14 | 0 Komen

Nak buat tempahan edit/design/customize blog dengan harga yang berpatutan?
Klik sini --> TEMPAH
Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> Portfolio
PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^


Pakej 1 (termasuk coding installation) dan header (harga berasingan dengan pakej)
--> Jom singgah www.yantieazan.com






Tempahan Design Blog: Blog Kiosk Vitamin Ummulyusra

Maisarah Humaira | 23.4.14 | 0 Komen

Nak buat tempahan edit/design/customize blog dengan harga yang berpatutan?
Klik sini --> TEMPAH
Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> Portfolio
PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^


Pakej 1 (termasuk coding installation) dan header (harga berasingan dengan pakej)
--> Jom terjah Kiosk Vitamin Ummulyusra (ummulyusra.blogspot.com)



Tempahan Design Blog: momyvogue.blogspot.com

Maisarah Humaira | 22.4.14 | 0 Komen

PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^


Pakej 4 (termasuk coding installation), header, body dan footer, banner, menutab, logo dan watermark.





Template



Banner



Logo


Watermark


Tempahan Design Blog: Blog Vitamin Duniaku

Maisarah Humaira | 19.4.14 | 0 Komen







PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^

Pakej 4 (termasuk coding installation), header, body dan footer, banner, menutab dan watermark.
--> Blog Vitamin Duniaku (vitaminduniaku.blogspot.com)





Template



Banner



Watermark


Tempahan Design Facebook Cover Photo : Shaklee Momy Bella

Maisarah Humaira | 7.4.14 | 0 Komen
Lariskan jualan produk anda dengan memiliki cover photo yang menarik untuk FB anda !
Tempahan cover photo dibuka untuk page bisnes, personal atau apa sahaja sekalipun.
Jika anda berminat untuk membuat tempahan, PM ke FB Blog Bingkisan Hati

Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/search/label/Portfolio



Hasil tempahan design facebook timeline cover untuk page FB Shaklee Momy Bella
Anda sedang mencari suplemen harian? Mungkin Shaklee? 



Jom like laju2 page FB Shaklee Momy Bella untuk mendapatkan produk Shaklee.


Tempahan Design Facebook Cover Photo : Fizrin Cakes & Cookies

Maisarah Humaira | 6.4.14 | 0 Komen

Lariskan jualan produk anda dengan memiliki cover photo yang menarik untuk FB anda !
Tempahan cover photo dibuka untuk page bisnes, personal atau apa sahaja sekalipun.
Jika anda berminat untuk membuat tempahan, PM ke FB Blog Bingkisan Hati

Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://www.maisarahsidi.com/search/label/Portfolio




Hasil tempahan design facebook timeline cover untuk page FB Fizrin Cakes & Cookies.
100% hasil design saya sendiri.




Sedap belaka kek di sini. Terdapat pelbagai jenis kek yang membuatkan anda terliur. Cantik dan comel pulak tu. Nak tau lebih lanjut, laju2 like page ni --> Fizrin Cakes & Cookies




Tengok je pun dah sedap. Belum rase lagi ^_^ 
Nak buat tempahan, like je page ni tau Fizrin Cakes & Cookies.






MaisarahSidi.com © . Designed by Maisarah laaa