25 April 2014

Tempahan Design Blog: yantieazan.com


Nak buat tempahan edit/design/customize blog dengan harga yang berpatutan?
Klik sini --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/p/editdesigncustomize-blog.html
Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/search/label/Portfolio
PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^


Pakej 1 (termasuk coding installation) dan header (harga berasingan dengan pakej)
--> Jom singgah http://www.yantieazan.com/






23 April 2014

Tempahan Design Blog: Blog Kiosk Vitamin Ummulyusra


Nak buat tempahan edit/design/customize blog dengan harga yang berpatutan?
Klik sini --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/p/editdesigncustomize-blog.html
Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/search/label/Portfolio
PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^


Pakej 1 (termasuk coding installation) dan header (harga berasingan dengan pakej)
--> Jom terjah Kiosk Vitamin Ummulyusra



22 April 2014

Tempahan Design Blog: momyvogue.blogspot.com


Nak buat tempahan edit/design/customize blog dengan harga yang berpatutan?
Klik sini --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/p/editdesigncustomize-blog.html
Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/search/label/Portfolio
PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^


Pakej 4 (termasuk coding installation), header, body dan footer, banner, menutab, logo dan watermark.





Template



Banner



Logo


Watermark


19 April 2014

Tempahan Design Blog: Blog Vitamin Duniaku







Nak buat tempahan edit/design/customize blog dengan harga yang berpatutan?
Klik sini --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/p/editdesigncustomize-blog.html
Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/search/label/Portfolio
PM ke FB Blog Bingkisan Hati jika berminat ye ^_^

Pakej 4 (termasuk coding installation), header, body dan footer, banner, menutab dan watermark.
--> Blog Vitamin Duniaku





Template



Banner



Watermark


07 April 2014

Tempahan Design Facebook Cover Photo : Shaklee Momy Bella

Lariskan jualan produk anda dengan memiliki cover photo yang menarik untuk FB anda !
Tempahan cover photo dibuka untuk page bisnes, personal atau apa sahaja sekalipun.
Jika anda berminat untuk membuat tempahan, PM ke FB Blog Bingkisan Hati

Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/search/label/Portfolio



Hasil tempahan design facebook timeline cover untuk page FB Shaklee Momy Bella
Anda sedang mencari suplemen harian? Mungkin Shaklee? 



Jom like laju2 page FB Shaklee Momy Bella untuk mendapatkan produk Shaklee.


06 April 2014

Tempahan Design Facebook Cover Photo : Fizrin Cakes & Cookies


Lariskan jualan produk anda dengan memiliki cover photo yang menarik untuk FB anda !
Tempahan cover photo dibuka untuk page bisnes, personal atau apa sahaja sekalipun.
Jika anda berminat untuk membuat tempahan, PM ke FB Blog Bingkisan Hati

Klik sini untuk lihat hasil tempahan --> http://maisarahmyblog.blogspot.com/search/label/Portfolio



Hasil tempahan design facebook timeline cover untuk page FB Fizrin Cakes & Cookies.
100% hasil design saya sendiri.




Sedap belaka kek di sini. Terdapat pelbagai jenis kek yang membuatkan anda terliur. Cantik dan comel pulak tu. Nak tau lebih lanjut, laju2 like page ni --> Fizrin Cakes & Cookies




Tengok je pun dah sedap. Belum rase lagi ^_^ 
Nak buat tempahan, like je page ni tau Fizrin Cakes & Cookies.