Selamat Tahun Baru 2015 !

2015, tahun baru, tahun baru 2015,
Yeahh !


Alhamdulillah. Sudah beberapa jam melangkah ke tahun 2015. Apa perasaan anda? Gembira? Sedih? Takde perasaan? Errr..Apa sekalipun terima sesuatu dengan hati terbuka. Untuk mangsa bencana alam, mungkin ada hikmah di sebalik kejadian ini. Ada sesuatu yang Allah nak bagi. Doa kami sentiasa bersama anda. 

Azam kau ape? Nak itu, nak ini? Azam kemain lagi. Usaha jangan la takde langsung. Takde maknenye bro kalau gitu. Ehehehe. Peringatan untuk diri sendiri juga :)

Saya  Maisarah, pemilik blog Bingkisan Hati, mengucapkan selamat tahun baru kepada pembaca setia dan baru, pelanggan yang suka dengan hasil rekaan grafik saya dan semue nye la pun. ehehe


{ 12 comments.. read them below or add one }

Miqha Azmi Miqha Azmi Januari 01, 2015
Selamat tahun baru Maisarah!! :)
btw,,iqha singgah sambil main klik2 nuff :)
Fadzi Razak Fadzi Razak Januari 01, 2015
Azam tahun ni, hmm malam ni nak buat entry pasal tu. heheheh
Iezwa Razk Iezwa Razk Januari 01, 2015
Tak de azam tahun ni sebab tau mesti tak ikut punya. Hehe. Selamat tahun bru jugak ye 😊😊
Syaza Syafeeqah Syaza Syafeeqah Januari 01, 2015
Selamat tahun baru kak. ;)
PeRdU cINta PeRdU cINta Januari 01, 2015
Selamat tahun baru ye..
Maisarah Humaira Maisarah Humaira Januari 02, 2015
hehe..sy pun selalu mcm tu..catat sikit, usaha betul2 mana yg utama @Iezwa Razk

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)