Blog Bingkisan Hati Berwajah Baru - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

19 April 2015

Blog Bingkisan Hati Berwajah Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Template baru Blog Bingkisan Hati
Template baru Blog Bingkisan Hati ..asikkk pink je kan..

Yeahhh..Blog Bingkisan Hati telah menukar template baru. Header blog masih sama seperti sebelum ni. Saya lebih suka template ni sebab simple dan berharap harap dapat memudahkan pembaca untuk membaca di blog ini.

Pink lagi? Asyik warna pink merah jambu lelaki jangan jambu batu sangat je kan. kahkahkah. Sebenarnya saya suka warna biru langit. Entah kenapa blog jadi warna pink pulak. ahaksss. Ahhh..bio la nak pakei warne ape pun..haha. Asal sedap mata memandang, cukup la tu.

*Kebanyakan entri di blog ni autopublish. Taip entri ni pun malam. Autopublish pagi. hihi. Korang pun boleh buat autopublish entri jugak kalau sibuk takut tak sempat update blog kan ^^,



2 comments:

Terima kasih atas komen anda