Jom Cantik dan Sihat dengan Sakura Candy - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

24 April 2015

Jom Cantik dan Sihat dengan Sakura Candy

Assalamualaikum

Bayangkan anda kemam gula-gula yang sedap. Larut dalam mulut. Tiba-tiba selepas seminggu kulit jadi cerah, awet muda, lebih gebu. Untuk ibu lepas bersalin pula susu melimpah ruah. Tak ke seronok rasa nak lompat???

Beaucure Sakura Candy, cantik, sihat, memutihkan kulit
Nak cantik dan sihat? Jom cuba Sakura Candy!
Haa!!itulah mukadimah Beucure Sakura Candy. Banyak lagi manfaat/kelebihan/fungsi sakura candy ni tau.

Kebaikan Beucure Sakura Candy, memutihkan kulit, sihat
See? Banyak sangat kebaikan Sakura Candy ni
Kan dah cakap. Banyak sangat fungsi dan kelebihan serta manfaat sakura candy ni. Dari kulit lembap sampai ke akar rambut jadi kuat.

Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan:

✔ Cerah Merah Jambu muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah 
✔Anti penuaan
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

Khasiat dan manfaat utama Beucure Sakura Candy, Sakura Candy, memutihkan kulit, sihat
Khasiat dan manfaat utama Beucure Sakura Candy
Haaa!! Ni lagi banyak khasiat Sakura Candy dari segi kesihatan,kecantikan dan nak bentuk badan yang cantik molek. Demi kecantikan seluruh badan, cubalah Sakura Candy.tak rugi you ollss!!!

Cara makan Beucure Sakura Candy, Sakura candy, sihat, memutihkan kulit, cantikkan kulit
Cara makan Beucure Sakura Candy. Mudah sangat
Cara makan Sakura Candy mudah sangat. Hanya koyak sachet dan kemam terus di bawah lidah.

Waktu terbaik untuk ambil Beucure Sakura Candy

Satu sachet bangun pagi perut kosong dan malam sebelum tidur. Untuk mendapatkan kesan lebih cepat, makan dua sachet malam dan dua sachet pagi.

Kandungan Beucure Sakura Candy:

Bahan-bahan yang digunakan memang memiliki kualiti yang terbaik dan terbukti untuk jadikan kulit Cerah Merah Jambu tau! Walaupun bahan-bahan yang digunakan agak mahal dipasaran tetapi ia sangat menjadi dan memberi kesan terbaik!

Kandungan Beucure Sakura Candy:
  • Sakura Extract
  • Acai Berry
  • Snow Lotus
  • Pamogrenate
  • Collagen
  • Vitamin C
  • Maltodextrin
  • Sucralose

Halal dan lulus KKM ke?

Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputera Muslim dan kilang tersebut berstatus GMP Halal. KKM pun telah mendapat nombor rujukan dari mereka. Jadi kemam Sakura Candy tanpa was-was ye! 

Proses Beucure Sakura Candy:

1. Jika badan mempunyai masalah, ia akan merawat dalam badan terlebih dahulu.
2. Sel kulit mati akan dirawat dan diganti.
3. Kandungan kolagen dalam badan dan kulit bertambah.
4. Menjadikan kulit cerah kemerahan dan gebu secara sekata.

Beucure Sakura Candy, kulit cerah merah jambu, kulit cantik
Nak kulit cerah merah jambu? Gunakan Beucure Sakura Candy!
Soalan Lazim yang biasa ditanya:

1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?

Harga sangat berpatutan sesuai dengan kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage. 

2) Kandungan kat dalam berapa?

Ada 30 sachet khas untuk 30 hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?

Sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewat-lewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan yang belum dihadam). Untukk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. 

Minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

4) Boleh ke diambil ketika haid/period?

Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 

5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?

Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?

Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

7) Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?

BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda. 

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.

Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan sekurang-kuranynya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?

Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umumnya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?

Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.

11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?

Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?

Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy.


TESTIMONI

Banyak testimoni daripada pengguna Sakura Candy yang telah kami dapat. Alhamdulillah semuanya mendapat kesan positif dengan penggunaan secara berterusan!

Testimoni pengguna Sakura Candy, Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beaucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Jangan ragu-ragu lagi dengan Beucure Sakura Candy yang memiliki pelbagai manfaat dan kabaikan terhadap badan kita. 

Untuk tempahan:

HUBUNGI
SMS/WHATSAPP SAHAJA
017-900 3962 / 011-2941 0140



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda