30 April 2015

Tempahan Vector Potrait #4

Berminat untuk membuat tempahan vector potrait? Macam2 boleh guna tau. Boleh letak kat blog, FB, Twitter, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, kat dalam bas. Pendek kata macam2 la boleh.


Ape? Korang nak tempah jugak? Cepat hantarkan pesanan tempahan anda melalui:

Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign@gmail.com

Vector potrait yang ditempah oleh Riza Riz

5 komen

wah cantiknya vector potrait ini

hebak gilossss kak Mai.. jelesnya T__T saya x retilah vector2 ni.. selalu kalau newbie macam saya, berapa lama saya boleh siapkan tu?

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon