Textual description of firstImageUrl

Tempahan Vector Potrait #4

Maisarah Humaira | 4/30/2015 10:00:00 PG | 5 Komen
Berminat untuk membuat tempahan vector potrait? Macam2 boleh guna tau. Boleh letak kat blog, FB, Twitter, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, kat dalam bas. Pendek kata macam2 la boleh.

Ape? Korang nak tempah jugak? Cepat hantarkan pesanan tempahan anda melalui:

Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign@gmail.com

Vector potrait yang ditempah oleh Riza Riz

5 ulasan:

  1. wah cantiknya vector potrait ini

    BalasPadam
  2. hebak gilossss kak Mai.. jelesnya T__T saya x retilah vector2 ni.. selalu kalau newbie macam saya, berapa lama saya boleh siapkan tu?

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

MaisarahSidi.com © . Designed by Maisarah laaa