#Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya

#Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya

Zaman sekolah dulu aktiviti 'balas-balas' kad raya ni memang wajib buat. Tengok dalam laci meja, ada kad raya. Buka beg sekolah, ada kad raya. Selit kat mana-mana je. haha. Anda pernah macam ni tak? Memang seronok sangat waktu tu. 

Antara kad raya zaman sekolah yang masih ada dalam simpanan. Yang lain hilang entah ke mana.
#Cabaran20Hari, Nostalgia Kad Raya

#Cabaran20Hari, Nostalgia Kad Raya

Seronok dapat kad raya macam ni tau. Rajin kawan-kawan saya mengarang. hehe. Ini adalah salah satu kenangan manis waktu sekolah. Kalau dapat kad raya yang siap ada lagu raya tu lagi best. Jarang buka kad tu sebab tak nak bagi bateri untuk mainkan lagu tu habis. haha. Pernah juga dapat kad raya yang siap ada bedak dalam sampul kad tu. 'Secret admire' la kononnya sebab tiada nama disertakan. Ayat yang ditulis pun semacam je..hahaha. 

Nostalgia kad raya . . .

#Cabaran20Hari yang lain:

{ 7 comments.. read them below or add one }

Fyda Noh Fyda Noh Julai 14, 2015
Zaman kecik dulu, asal dapat kad raya bukan main gantung. Padahal daripada kawan rumah sebelah je :)
saye niza saye niza Julai 14, 2015
hihi..teringat jugak zaman-zaman kad raya dulu..seronottt hihi
Lyssa Faizureen Lyssa Faizureen Julai 14, 2015
tahun ni Lyssa dapat 1 je kad raya :(
Khalid Kyle Khalid Kyle Julai 14, 2015
Dah 2 tahun x dpt kad raya, mesej je melambak.. sodih denn..
btw, Selamat Hari Raya in advance buat tuan blog :)
Inani Hazwani Inani Hazwani Julai 14, 2015
Best kan dapat kad raya
:)
AinAthirah Anuar AinAthirah Anuar Julai 14, 2015
Sama la . hahaha kad raya byk2 dulu mna ntah hilang
Fendi Rocka Fendi Rocka Julai 14, 2015
menyesal dulu tak amik gambar kad raya yg diterima, skrg dah manalah pergi..nak dapat lagi macam tak mungkin

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)