Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Meriahkan sambutan Hari Malaysia 2015 dengan sertai Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015.

Segmen irrayyan : Hari Malaysia 2015
KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN
Syarat-syarat segmen yang mudah perlu diikuti:

1. Folow blog irrayyan.com. Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa.

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut.


Gambar untuk penyertaan ini . . .


Merah, putih, biru dan kuning boleh bersatu dalam satu bendera.
Inikan pula rakyat dan pemimpin Malaysia yang bijak pandai. Bersama-samalah bersatu hati dalam memajukan negara dan bekerjasama demi menjaga keamanan dan keselamatan Malaysia.
We love you Malaysia!

Salam Hari Malaysia 2015


Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Penyertaan lebih dari jam 6 tidak kira.
Cepat sebelum terlambat!


{ 24 comments.. read them below or add one }

YB Shehan YB Shehan September 15, 2015
ingat betul2 pegang kayu bendera td. hii
DRAMATIC UNIQ DRAMATIC UNIQ September 15, 2015
Cute nya Mai... :)
Selamat Hari Malaysia Mai dan seluruh rakyat Malaysia...
Amy J Amy J September 15, 2015
pergh terbaik kak mai! gudluck!!
irra yyan irra yyan September 15, 2015
selamat hari malaysia! terima kasih join segmen irrayyan
iffah hussin iffah hussin September 16, 2015
Pic Mai nampak Win.... Good luck...
seri nian seri nian September 16, 2015
asalam pekenalan


semoga berjaya
Efa Othman Efa Othman September 16, 2015
All the best Mai. Selamat hari malaysia
sayidah napisah sayidah napisah September 16, 2015
ehemm. macam kenaii je katne tu hehehe
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2015
kayu bendera tu dah terlekat kat pagar tu..hihi
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2015
bendera tu memang cute kak ain...hihi. Selamat Hari Malaysia!
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2015
Selamat Hari Malaysia Kak Irra!
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2015
:)
Selamat Hari Malaysia bonde!
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2015
hehehe..kat semejid chandan kan.hihi
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2015
salam perkenalan juga sis :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 17, 2015
Selamat Hari Malaysia kak efa!
RahimAim BudakPrihatin RahimAim BudakPrihatin September 17, 2015
Kak Mai bergambar depan masjid mana?
Izzati Suhaide Izzati Suhaide September 17, 2015
Wahhhh....terbaikkk laaa...selamat hari malaysia mai..
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 20, 2015
depan Masjid Ubudiah Bukit Chandan, Kuala Kangsar
Maisarah Humaira Maisarah Humaira September 20, 2015
selamat hari Malaysia zatie!

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)