15 September 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Meriahkan sambutan Hari Malaysia 2015 dengan sertai Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015.

Segmen irrayyan : Hari Malaysia 2015
KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN
Syarat-syarat segmen yang mudah perlu diikuti:

1. Folow blog irrayyan.com. Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa.

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut.


Gambar untuk penyertaan ini . . .


Merah, putih, biru dan kuning boleh bersatu dalam satu bendera.
Inikan pula rakyat dan pemimpin Malaysia yang bijak pandai. Bersama-samalah bersatu hati dalam memajukan negara dan bekerjasama demi menjaga keamanan dan keselamatan Malaysia.
We love you Malaysia!

Salam Hari Malaysia 2015


Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Penyertaan lebih dari jam 6 tidak kira.
Cepat sebelum terlambat!


Previous Post
Next Post

About Author

24 ulasan:

  1. ingat betul2 pegang kayu bendera td. hii

    BalasPadam
    Balasan
    1. kayu bendera tu dah terlekat kat pagar tu..hihi

      Padam
  2. Cute nya Mai... :)
    Selamat Hari Malaysia Mai dan seluruh rakyat Malaysia...

    BalasPadam
    Balasan
    1. bendera tu memang cute kak ain...hihi. Selamat Hari Malaysia!

      Padam
  3. pergh terbaik kak mai! gudluck!!

    BalasPadam
  4. selamat hari malaysia! terima kasih join segmen irrayyan

    BalasPadam
  5. Pic Mai nampak Win.... Good luck...

    BalasPadam
  6. asalam pekenalan


    semoga berjaya

    BalasPadam
  7. All the best Mai. Selamat hari malaysia

    BalasPadam
  8. ehemm. macam kenaii je katne tu hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..kat semejid chandan kan.hihi

      Padam
  9. Kak Mai bergambar depan masjid mana?

    BalasPadam
    Balasan
    1. depan Masjid Ubudiah Bukit Chandan, Kuala Kangsar

      Padam
  10. Wahhhh....terbaikkk laaa...selamat hari malaysia mai..

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)