15 September 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015

Meriahkan sambutan Hari Malaysia 2015 dengan sertai Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015.

Segmen irrayyan : Hari Malaysia 2015
KLIK BANNER UNTUK SERTAI SEGMEN
Syarat-syarat segmen yang mudah perlu diikuti:

1. Folow blog irrayyan.com. Yang dah follow, terima kasih.

2. Letakkan banner segmen irrayyan di atas pada permulaan entri.

3. Tajuk Segmen irrayyan | Hari Malaysia 2015 dan linkkan ke entri ini.

4. Letakkan satu gambar anda sempena Hari Malaysia. Gambar boleh secara selfie/wefie atau gambar biasa.

5. Berikan caption ringkas berkaitan gambar tersebut.


Gambar untuk penyertaan ini . . .


Merah, putih, biru dan kuning boleh bersatu dalam satu bendera.
Inikan pula rakyat dan pemimpin Malaysia yang bijak pandai. Bersama-samalah bersatu hati dalam memajukan negara dan bekerjasama demi menjaga keamanan dan keselamatan Malaysia.
We love you Malaysia!

Salam Hari Malaysia 2015


Tarikh tutup penyertaan adalah 16/9/2015 , jam 6 petang. Penyertaan lebih dari jam 6 tidak kira.
Cepat sebelum terlambat!


24 komen

ingat betul2 pegang kayu bendera td. hii

Cute nya Mai... :)
Selamat Hari Malaysia Mai dan seluruh rakyat Malaysia...

pergh terbaik kak mai! gudluck!!

selamat hari malaysia! terima kasih join segmen irrayyan

Pic Mai nampak Win.... Good luck...

asalam pekenalan


semoga berjaya

All the best Mai. Selamat hari malaysia

ehemm. macam kenaii je katne tu hehehe

kayu bendera tu dah terlekat kat pagar tu..hihi

bendera tu memang cute kak ain...hihi. Selamat Hari Malaysia!

Selamat Hari Malaysia Kak Irra!

:)
Selamat Hari Malaysia bonde!

hehehe..kat semejid chandan kan.hihi

Selamat Hari Malaysia kak efa!

Kak Mai bergambar depan masjid mana?

Wahhhh....terbaikkk laaa...selamat hari malaysia mai..

depan Masjid Ubudiah Bukit Chandan, Kuala Kangsar

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

EmoticonEmoticon