30 April 2015

Tempahan Design Blog Princess Mimi

Berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com

Blog Pakej 5: Blog Princess Mimi (klik url untuk lihat penuh)
Template Blog Princess Mimi, edit blog murah, design blog murah
Template Blog Princess Mimi, edit blog murah, design blog murah
Template Blog Princess Mimi, edit blog murah, design blog murah
Template

Banner Blog Princess Mimi, banner blog murah
Banner Blog
Watermark Blog Princess Mimi, watermark murah
Watermark

Tempahan Vector Potrait #4

Berminat untuk membuat tempahan vector potrait? Macam2 boleh guna tau. Boleh letak kat blog, FB, Twitter, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, kat dalam bas. Pendek kata macam2 la boleh.

Ape? Korang nak tempah jugak? Cepat hantarkan pesanan tempahan anda melalui:

Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign@gmail.com

Vector potrait yang ditempah oleh Riza Riz

28 April 2015

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah

Segmen Blogwalking + Hadiah Bertuah, instant shawl magic
Klik banner untuk join

OK! Kepada followers yang bertuah, Nisa akan hadiahkan Instant Shawl Magic khas untuk 5orang sahaja, istimewa dari nisa !!

"Segmen Blogwalking +Hadiah Bertuah"
akan tamat pada 

15 Mei 2015.

Sekian.


27 April 2015

Blogger Area Media Expert (Advertorial Murah)

Assalamualaikum

Blogger Area Media Expert? Tau tak apa yang dikatakan dengan Blogger Area Media Expert ni? Anda seorang peniaga? Teringin nak review produk anda dengan caj yang amat berpatutan?
Kalau nak tau, sila baca sampai habis ok.
advertorial murah, business, blogger area media expert
Blog boleh mengubah perniagaan anda
Blogger Area Media Expert (B.A.M.E) menyediakan sebuah platform kepada peniaga online/offline untuk memperkenalkan produk mereka kepada pelanggan baru dan lama melalui konsep advertorial. Ini memudahkan peniaga kerana semua blogger di bawah pengurusan B.A.M.E mengenakan kadar bayaran yang berpatutan dan murah berbanding blogger-blogger yang bukan di bawah pengurusan B.A.M.E . 

Anda peniaga online/offline? Nak orang tau apa yang anda jual? Anda nak melariskan perniagaan anda? 
Jangan segan untuk berhubung dengan Tuan Blogger Area di Facebook untuk sebarang maklumat lanjut dan untuk lebih memahami konsep advertorial ini.

advertorial murah, blogger area media expert
Harganya amat berpatutan!
Apa itu konsep advertorial? Contoh?

Advertorial = Advertising + Editorial (pengiklanan dalam bentuk editorial)

Kita dapat melihat syarikat-syarikat besar menggunakan servis ini sebagai medium mendekati pelanggan dengan menganjurkan event dan pelbagai aktiviti di samping memberi bayaran kepada blogger berkenaan.

Dengan caj advertorial yang amat berpatutan, anda dapat mengiklankan perniagaan anda dan ini amat sesuai bagi peniaga kecil. InsyaAllah, perniagaan anda akan semakin berkembang dan maju serta dikenali ramai.

Blogger area media expert, B.A.M.E, advertorial murah
Caj yang dikenakan amat berpatutan!

Kenapa anda perlu beriklan dengan B.A.M.E?

1: Murah sangat. Bukan RM300 , bukan RM200... tapi hanya RM XX !
2: Mudah sangat. Anda hanya beri input dan tajuk.
3: Menarik : 10 ribu blogger sedia membantu perniagaan anda! Wah, lagi ramai yang bantu anda, lagi berkembanglah perniagaan anda!

Blogger area media expert, advertorial murah, B.A.M.E, sosial media
Daripada blog, perniagaan anda akan tersebar luas melalui pelbagai media sosial dan semakin ramai pembaca akan mengetahui tentang perniagaan anda.

Bagaimana idea Pay Per Post ini boleh tercetus?

Tercetusnya idea Pay Per Post ini adalah kerana Tuan Blogger Area selalu mendapat aduan bahawa kos pengiklanan di sesetengah blog amatlah tinggi dan kadangkala tidak masuk akal. Maka Blogger Area yang memiliki lebih daripada 10 ribu orang blogger aktif menubuhkan B.A.M.E untuk menawarkan pengiklanan yang jauh lebih murah, berpatutan serta berkualiti. Mengikut kajian, sesebuah produk baru perlu mendapat pendedahan advertorial lebih kurang 5 hingga 10 untuk mendapat hebahan yang secukupnya.


Anda berminat untuk beriklan dengan harga terendah?
Hubungi Tuan Blogger Area di Facebook sekarang juga!


26 April 2015

Tempahan Design Header Blog Bicara Hati

Berminat untuk membuat tempahan design header dengan harga yang berpatutan? Nak yang comel, elegan dan kemas? Semua boleh. Untuk blog personal, blog bisnes dan sebagainya.

Anda boleh tempah melalui:
Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign@gmail.com

 Header Blog Bicara Hati (klik url untuk lihat lebih jelas)
*Vector potrait saya design sendiri. Boleh tempah jugak ye.
Header Blog Bicara Hati, design header murah, design blog murah, edit blog murah
Header Blog Bicara Hati
Banner Blog Bicara Hati, design banner murah, design blog murah
Banner Blog Bicara Hati


25 April 2015

Tempahan Design Blog Wani Razif

Berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com

Blog Pakej 5: Blog Wani Razif (klik url untuk lihat penuh)
Template Blog Wani Razif, edit blog murah, design blog murah
Template Blog Wani Razif, edit blog murah, design blog murah
Template
design banner blog murah, edit blog murah, design blog murah
Banner Blog
watermark, watermark murah, edit blog murah, design blog murah
Watermark

24 April 2015

Jom Cantik dan Sihat dengan Sakura Candy

Assalamualaikum

Bayangkan anda kemam gula-gula yang sedap. Larut dalam mulut. Tiba-tiba selepas seminggu kulit jadi cerah, awet muda, lebih gebu. Untuk ibu lepas bersalin pula susu melimpah ruah. Tak ke seronok rasa nak lompat???

Beaucure Sakura Candy, cantik, sihat, memutihkan kulit
Nak cantik dan sihat? Jom cuba Sakura Candy!
Haa!!itulah mukadimah Beucure Sakura Candy. Banyak lagi manfaat/kelebihan/fungsi sakura candy ni tau.

Kebaikan Beucure Sakura Candy, memutihkan kulit, sihat
See? Banyak sangat kebaikan Sakura Candy ni
Kan dah cakap. Banyak sangat fungsi dan kelebihan serta manfaat sakura candy ni. Dari kulit lembap sampai ke akar rambut jadi kuat.

Dengan setiap Kotak Beucure Sakura Candy, mampu memberikan:

✔ Cerah Merah Jambu muka & seluruh badan
✔ Tegang serta gebukan kulit wajah 
✔Anti penuaan
✔ Mencegah serta menghilangkan jerawat
✔ Membaiki strukur kulit ( hilang parut )
✔ Menambah tenaga ( mudah bangun pagi )
✔ Melambatkan proses penuaan dan proses monopaus

Khasiat dan manfaat utama Beucure Sakura Candy, Sakura Candy, memutihkan kulit, sihat
Khasiat dan manfaat utama Beucure Sakura Candy
Haaa!! Ni lagi banyak khasiat Sakura Candy dari segi kesihatan,kecantikan dan nak bentuk badan yang cantik molek. Demi kecantikan seluruh badan, cubalah Sakura Candy.tak rugi you ollss!!!

Cara makan Beucure Sakura Candy, Sakura candy, sihat, memutihkan kulit, cantikkan kulit
Cara makan Beucure Sakura Candy. Mudah sangat
Cara makan Sakura Candy mudah sangat. Hanya koyak sachet dan kemam terus di bawah lidah.

Waktu terbaik untuk ambil Beucure Sakura Candy

Satu sachet bangun pagi perut kosong dan malam sebelum tidur. Untuk mendapatkan kesan lebih cepat, makan dua sachet malam dan dua sachet pagi.

Kandungan Beucure Sakura Candy:

Bahan-bahan yang digunakan memang memiliki kualiti yang terbaik dan terbukti untuk jadikan kulit Cerah Merah Jambu tau! Walaupun bahan-bahan yang digunakan agak mahal dipasaran tetapi ia sangat menjadi dan memberi kesan terbaik!

Kandungan Beucure Sakura Candy:
  • Sakura Extract
  • Acai Berry
  • Snow Lotus
  • Pamogrenate
  • Collagen
  • Vitamin C
  • Maltodextrin
  • Sucralose

Halal dan lulus KKM ke?

Jangan risau, Beucure Sakura Candy halal dimakan kerana diperbuat oleh kilang bumiputera Muslim dan kilang tersebut berstatus GMP Halal. KKM pun telah mendapat nombor rujukan dari mereka. Jadi kemam Sakura Candy tanpa was-was ye! 

Proses Beucure Sakura Candy:

1. Jika badan mempunyai masalah, ia akan merawat dalam badan terlebih dahulu.
2. Sel kulit mati akan dirawat dan diganti.
3. Kandungan kolagen dalam badan dan kulit bertambah.
4. Menjadikan kulit cerah kemerahan dan gebu secara sekata.

Beucure Sakura Candy, kulit cerah merah jambu, kulit cantik
Nak kulit cerah merah jambu? Gunakan Beucure Sakura Candy!
Soalan Lazim yang biasa ditanya:

1) Berapa Harga Beucure Sakura Candy?

Harga sangat berpatutan sesuai dengan kualiti dan kesan cerah merah jambu. Harga RM150 (sm), RM160 (ss). Free postage. 

2) Kandungan kat dalam berapa?

Ada 30 sachet khas untuk 30 hari guna. Satu sachet ada 2gram Sakura Flakes. Rasanya adalah rasa sakura iaitu seperti makan gula-gula masam manis. Sedap!

3) Bila masa terbaik untuk ambil Sakura Candy ni?

Sejam sebelum sarapan, malam – sebelum tidur (dengan andaian anda makan malam selewat-lewatnya 3 jam sebelum tidur agar zat aktif produk dapat diserap sistem pencernaan tanpa gangguan dari makanan yang belum dihadam). Untukk kesan optimum, ambil semasa perut kosong. 

Minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari untuk melancarkan pembuangan toksin dan membolehkan nutrien diserap secara optimum oleh sistem dalaman badan.

4) Boleh ke diambil ketika haid/period?

Boleh diambil ketika haid, ia membantu mengurangi senggugut, melaraskan kitaran hormon (bagi mereka yang hanya sesekali datang haid dalam beberapa bulan) juga melambatkan monopouse. 

5) Wanita mengandung boleh makan Sakura Candy?

Boleh ambil tapi tidak digalakkan. Lebih elok diambil selepas anda bersalin / dalam pantang.

6) Wanita berpantang selepas bersalin boleh ambil?

Boleh tetapi disarakankan diambil selepas 60 hari bersalin iaitu semasa badan sudah berada dalam keadaan yg stabil. Pengambilan dalam kadar minima sahaja sudah mencukupi, iaitu 1 pagi dan 1 malam. Ia membantu mempercepatkan proses pemulihan luka selepas bersalin, mengeluarkan sisa darah nifas, memperbaiki rahim pada kedudukan asal dan mengetatkan semula vagina selain menambahkan susu ibu dan memberi tenaga.

7) Lelaki boleh amalkan Sakura Candy?

BOLEH! Ia membantu mengimbangi hormon kelelakian anda selain menjauhi kanser prostat, di mana dengan pengambilan Sakura Candy ia mampu merencatkan kanser tersebut selain menguatkan sistem perkumuhan (buah pinggang) anda. 

8) Boleh ke ambil Sakura Candy bersama ubat lain? Contoh saya ambil ubat hospital dan juga supplement dari produk yang lain.

Ya boleh ! Tapi dinasihatkan untuk jarakkan waktu pengambilan sekurang-kuranynya 1 jam sebelum mengambil produk lain.

9) Berapa lama baru boleh nampak kesan lepas ambil Sakura Candy?

Semua orang nak kesan yang cepat dan pantas kan. Secara umumnya kesan bergantung pada badan masing-masing dan berbeza bagi setiap individu. Kesan boleh dilihat seawal 7 hari - 3 bulan paling lewat penggunaan. Seeloknya guna Sakura Candy ini selama 3 bulan berturut-turut untuk kesan yang optimum.

10) Adakah ianya akan menyebabkan buncit?

Untuk makluman, produk ini mempunyai ramuan untuk mengempiskan perut. Oleh itu, ia secara tidak langsung juga membantu menyelesaikan masalah buncit yang dihidapi.

11) Bagaimana pula kekerapan membuang air kecil dan besar? Adakah ia normal?

Ya, ia adalah normal kerana ia adalah sebahagian daripada proses pembuangan toksin-toksin/lendir-lendir di dalam badan.

12) Siapa yang sesuai untuk guna produk ini?

Lelaki dan wanita boleh guna produk ini. Untuk remaja seeloknya umur 15 tahun ke atas dah boleh guna Sakura Candy.


TESTIMONI

Banyak testimoni daripada pengguna Sakura Candy yang telah kami dapat. Alhamdulillah semuanya mendapat kesan positif dengan penggunaan secara berterusan!

Testimoni pengguna Sakura Candy, Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beaucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy, Beucure Sakura Candy
Testimoni pengguna Sakura Candy
Jangan ragu-ragu lagi dengan Beucure Sakura Candy yang memiliki pelbagai manfaat dan kabaikan terhadap badan kita. 

Untuk tempahan:

HUBUNGI
SMS/WHATSAPP SAHAJA
017-900 3962 / 011-2941 0140



Tutorial Tukar Bullet List Kepada Icon Comel

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bullet list tu yang mane satu haaa? Camne rupenye? Hensem tak? Cantik tak? kahkahkah
Bullet list tu masa anda taip post, anda akan perasan yang dalam bulatan biru tu. (Rujuk gambar di bawah).
Bullet list, icon comel
Kalau klik bulatan biru tu ada bullet akan muncul
Tapi bullet yang keluar tu bulat hitam camni kan . . .
Bullet list, icon comel
Bullet list biasa
Bullet tu boleh ditukar kepada icon yang anda inginkan. Pastikan icon yang nak dimasukkan tu mempunyai saiz yang kecik cinonet. 

Untuk tukar bullet list yang hitam legam tu, ikut cara-cara di bawah ni.

1. Pergi ke dashboard > template > edit html > klik ctrl +f pada keyboard laptop anda dan search kod ]]></b:skin>

2. Copy kod di bawah ni
.post ul {list-style:none;
}
.post ul li {
line-height: 1.4em;
background: transparent url(URL BULLET) no-repeat scroll 0px 4px;
margin: 0.3em 0;
padding: 0 0 0.8em 20px;
}
dan paste di bawah kod ]]></b:skin>

- contoh seperti gambar di bawah
Bullet list, icon comel
Letak kod macam ni ye

* Gantikan URL BULLET dengan url icon yang anda suka.
Anda boleh pilih kat sini --> Icon comel (klik). Nak pilih yang lain pun bolehhh..

3. Anda boleh save. Kemudian cuba guna bullet dan preview post. InsyaAllah jadi.

Bullet list, icon comel
Daripada hitam cenggini
Bullet list, icon comel
Jadi camni haaaa . . .
* Tak semua template sesuai guna tutorial ni. Kalau icon baru tak muncul atau tak keluar seperti sepatutnya, maknanye tak sesuai le tuuu....maap

Selamat mencuba. Dah jadi kabo ek. ehehe

21 April 2015

Tempahan Design Header Blog shahidanajwa.blogspot.com

Berminat untuk membuat tempahan design header dengan harga yang berpatutan? Nak yang comel, elegan dan kemas? Semua boleh. Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh tempah melalui:
Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign@gmail.com


shahidanajwa.blogspot.com (klik url untuk lihat lebih jelas)
shahidanajwa.blogspot.com, header cantik, header murah
Header blog Shahida

Let's Make Someone Laugh

Laugh, therapy, cure, sleep
^_^

In a Nursery School Canteen, a basket of apples with a notice written over it: 

"Do not take more than one, God is watching" 
On the other counter there's a box of chocolates. A small child went & wrote on it. "Take as many as you want, God is busy watching the apples". 

Moral: NEVER ACT SMART with today's generation..!!. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

KID: "Why some of your hair are white Dad?" 
DAD: "Every time you make me unhappy, one of my hair turns white ….." 
KID: "Now understand why grandpa’s hairs are all white….." 

Moral: Don’t be over smart ..

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Child : "Mummy why Gandhi has no hair on his head?"
Mummy: "Because he speaks only truth." 
Child: "Now I understood why ladies have long hair...." 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Bunyau, go to the map and find North America . 
Bunyau: Here it is. 
TEACHER: Correct. Now class, who discovered America ? 
CLASS: Bunyau.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Mujab, why are you doing your math multiplication on the floor? 
MUJAB: You told me to do it without using the tables. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Jedun,, how do you spell 'crocodile?' 
Jedun : K-R-O-K-O-D-I-A-L' 
TEACHER: No, that's wrong 
Jedun : Maybe it is wrong, but you asked me how I spell it. (I Love this child) 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Bunyau, what is the chemical formula for water? 
Bunyau : H I J K L M N O. 
TEACHER: What are you talking about? 
Bunyau : Yesterday you said it's H to O. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Jegit , name one important thing we have today that we didn't have ten years ago.
Jegit : Me ! 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Jugau , why do you always get so dirty? 
Jugau : Well, I'm a lot closer to the ground than you are. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Bunyau, give me a sentence starting with ' I. ' 
BUNYAU: I is... 
TEACHER: No, Bunyau...... always say, 'I am.' 
BUNYAU: All right... 'I am the ninth letter of the alphabet' 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: George Washington not only chopped down his father's cherry tree, but also admitted it. Now, Sundun, do you know why his father didn't punish him? 
SUNDUN: Because George still had the axe in his hand......

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Now, Jegit , tell me frankly, do you say prayers before eating? J
EGIT: No sir, I don't have to, my Mom is a good cook.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Mujab, your composition on 'My Dog' is exactly the same as your brother's.. Did you copy his? 
MUJAB : No sir, It's the same dog. (I want to adopt this kid!!!) 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

TEACHER: Bunyau, what do you call a person who keeps on talking when people are no longer interested? 
Bunyau : A teacher 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

PASS IT AROUND AND MAKE SOMEONE LAUGH!  
LAUGHTER IS THE SOUL'S MEDICINE! 

Laugh, therapy, cure, sleep
Let's laugh everyday !


20 April 2015

Tempahan Design Header Blog Impiana Kecantikan Wanita

Berminat untuk membuat tempahan design header dengan harga yang berpatutan? Nak yang comel, elegan dan kemas? Semua boleh. Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh tempah melalui:
Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign@gmail.com


Header Blog Impiana Kecantikan Wanita (klik url untuk lihat lebih jelas)
Header Blog Impiana Kecantikan Wanita
Header Blog Impiana Kecantikan Wanita

19 April 2015

Blog Bingkisan Hati Berwajah Baru

Assalamualaikum dan salam sejahtera.


Template baru Blog Bingkisan Hati
Template baru Blog Bingkisan Hati ..asikkk pink je kan..

Yeahhh..Blog Bingkisan Hati telah menukar template baru. Header blog masih sama seperti sebelum ni. Saya lebih suka template ni sebab simple dan berharap harap dapat memudahkan pembaca untuk membaca di blog ini.

Pink lagi? Asyik warna pink merah jambu lelaki jangan jambu batu sangat je kan. kahkahkah. Sebenarnya saya suka warna biru langit. Entah kenapa blog jadi warna pink pulak. ahaksss. Ahhh..bio la nak pakei warne ape pun..haha. Asal sedap mata memandang, cukup la tu.

*Kebanyakan entri di blog ni autopublish. Taip entri ni pun malam. Autopublish pagi. hihi. Korang pun boleh buat autopublish entri jugak kalau sibuk takut tak sempat update blog kan ^^,



Segmen Bloglist willYOU readTHIS?

 Segmen Bloglist willYOU readTHIS?
Segmen Bloglist willYOU readTHIS?

Klik banner di atas untuk join ^^

18 April 2015

Tempahan Design Blog Farhani Maju Jaya Enterprise

Berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com

Blog Pakej 5: Blog Farhani Maju Jaya Enterprise (klik url untuk lihat penuh)

Template Blog Farhani Maju Jaya Enterprise
Template Blog Farhani Maju Jaya Enterprise
Template Blog Farhani Maju Jaya Enterprise
Template

Banner Blog Farhani Maju Jaya Enterprise
Banner Blog
Watermark Blog Farhani Maju Jaya Enterprise
Watermark



16 April 2015

Tempahan Design Blog Mama Rose

Berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook : FB page - Blog Bingkisan hati atau
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com


Blog Pakej 5: Blog Mama Rose (klik url untuk lihat penuh)

Portfolio, tempahan edit/design/customize blog, tempahan edit blog murah, Tempahan Design Header Blog murah, tempahan design banner blog murah, Tempahan Design Watermark Murah,
Portfolio, tempahan edit/design/customize blog, tempahan edit blog murah, Tempahan Design Header Blog murah, tempahan design banner blog murah, Tempahan Design Watermark Murah,
Portfolio, tempahan edit/design/customize blog, tempahan edit blog murah, Tempahan Design Header Blog murah, tempahan design banner blog murah, Tempahan Design Watermark Murah,
Template

Portfolio, tempahan edit/design/customize blog, tempahan edit blog murah, Tempahan Design Header Blog murah, tempahan design banner blog murah, Tempahan Design Watermark Murah,
Banner Blog
Portfolio, tempahan edit/design/customize blog, tempahan edit blog murah, Tempahan Design Header Blog murah, tempahan design banner blog murah, Tempahan Design Watermark Murah,
Watermark