Pengalaman Aku Didenda

Aku didenda... Zaman sekolah pernah la merasa jugak. Kena denda sebab tak dapat hafal semua apa yang cikgu suruh. Waktu sekolah rendah d...

Petua Jika Tercekik Tulang

Petua Jika Tercekik Tulang Tercekik tulang secara tiba-tiba membuatkan kita menjadi panik. Apa yang kita selalu buat apabila tercekik...

Tempahan Design Blog The Dinar & Dirham Island

Tempahan edit/design/customize blog murah Blog The Dinar & Dirham Island bertemakan warna emas, perak dan putih, siap akhirnya. Blog T...

Tempahan Design Blog TLTS Wedding Gift

Tempahan edit/design/customize blog murah TLTS Wedding Gift, menyediakan perkhidmatan cenderahati perkahwinan dengan harga yang amat berp...

Senarai Kabinet Malaysia Terkini Julai 2015

Senarai Kabinet Malaysia Terkini Julai 2015 28 Julai 2015, Datuk Seri Najib Razak telah membuat pengumuman senarai anggota Kabinet ba...

Tempahan Design dan Cetak Kad Bisnes Dunia Zumal

Design kad bisnes / bisnes kad / kad nama / name card murah Merah dan hitam menjadi warna tema pilihan oleh pelanggan kali ini. Nak cetak...

Penyakit dan Penawar yang Paling Mujarab

Penyakit dan Penawar yang Paling Mujarab Anda sering berdepan dengan tekanan di tempat kerja? Gaji besar tapi cepat habis? Rasa tidak bah...

Tempahan Design Blog Faez Ramly

Tempahan edit/design/customize blog murah Blog milik Faez Ramly, seorang blogger dan juga seorang yang berbakat. Lihat sahaja blognya, an...

Tempahan Design Kad Bisnes 12LoveStreet4 Boutique

Design kad bisnes / bisnes kad / kad nama / name card murah Pemilik  12LoveStreet4 Boutique nak design yang simple. Warna coklat cair dan...

Tempahan Design Kad Raya Mimin Adam

Design Kad Raya Murah Kad raya Mimin...pink dan turquoise menjadi warna pilihan Anda berminat untuk membuat tempahan design dan cetak...

Tempahan Design Kad Raya Kak G

Design Kad Raya Murah Kad Raya Kak G..merah gitteww Anda berminat untuk membuat tempahan design dan cetak  pelbagai jenis kad jem...

Tempahan Design Blog Mommy Razim & Sarhan

Tempahan edit/design/customize blog murah Blog biru ini milik Mommy Razim & Sarhan, blog tentang produk Shaklee. Anda nak dapatkan n...

Milik Kita Belum Tentu Rezeki Kita

Ya. Milik kita belum tentu rezeki kita. Kenapa begitu? Sebagai contoh, anda baru sahaja mengeluarkan wang gaji daripada mesin ATM. Anda...

Laptop Overheating Rupanya!

Petang tadi lebih kurang pukul 5 petang, pihak kedai komputer menghubungi saya dan memberitahu bahawa laptop dah siap dibaiki. Dia beritahu ...

Laptop Masuk Wad

Assalamualaikum dan salam sejahtera . . . Hari ini sudah pun 5 Syawal. Bagaimana sambutan raya anda? Meriah? Alhamdulillah. Walau apa pun ...

Tempahan Design Facebook Cover Photo 12Lovestreet4 Boutique

Design cover photo murah dan cantik Tempahan design cover photo untuk page bisnes Facebook. Ilustrasi kedai dan yang lain dalam cover phot...

Andai Kata Bakal Isteri Tak Pandai Masak . . .

Andai kata dapat lelaki seperti ini . . . syukur. Kalau tak dapat pun, kena syukur juga. Sama-sama betulkan keadaan dan diri. I...

Siapa Kata Dah Besar Tak Dapat Duit Raya?

Siapa kata dah besar tak dapat duit raya?  Gambar hiasan Hehehe. Alhamdulillah. Tak sangka dapat jugak duit raya walaupun dah besar ni...

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI 1436H

Saya Maisarah, pemilik blog MaisarahSidi.com (Blog BingkisanHati) menyusun doploh jari termasuk jari kaki, memohon maaf dan ampun sekir...

#Cabaran20Hari | Pengalaman Main Mercun Masa Raya

#Cabaran20Hari | Pengalaman Main Mercun Masa Raya Raya je mesti ada mercun, mercun mesti ada masa raya. Kalau masa raya zaman kanak-k...

#Cabaran20Hari | Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

#Cabaran20Hari | Senarai Kuih Raya Pilihan Hati Hari raya kalau tiada kuih raya, macam raya tak jadi je. Sebut je semperit, teringat hari...

Resepi | Popia Nestum Rangup dan Sedap

Popia Nestum Rangup dan Sedap Popia nestum yang rangup dan sedap ini sesuai dimakan bila-bila sahaja. Popia nestum ni juga popular masa h...

#Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya

#Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya Zaman sekolah dulu aktiviti 'balas-balas' kad raya ni memang wajib buat. Tengok dalam laci me...