Design dan Cetak Kad Nama ShehanzStudio - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

23 February 2016

Design dan Cetak Kad Nama ShehanzStudio

Design dan cetak kad bisnes / bisnes kad / kad nama / name card murah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Pelanggan kali ini merupakan seorang blogger iaitu pemilik blog Mommy's Diary of Life atau lebih dikenali dengan Shehanz Studio. Sebelum ni pun dah pernah tempah header dan watermark juga. Boleh tengok header di sini Design Header Blog Mommy's Diary of Life.  Watermark seperti yang ada dalam kad nama di bawah.

Warna hitam dan emas, cantik jugak padanan warna ni. Boleh buat tema kahwin nanti ni. haha. Dua warna yang sepadan digabungkan, buatkan kad ni nampak elegan. Design pula simple dan tidak serabut. 

Alhamdulillah, pemiliknya berpuas hati dengan design dan cetakan kad nama ini :)

 bisnes kad murah

Anda ingin memperkenalkan servis dan produk anda? Ingin meluaskan dan mengembangkan perniagaan anda? Sediakan kad bisnes atau kad nama sebagai salah satu cara untuk meluaskan perniagaan anda. Dengan kad bisnes, ramai yang akan cari anda nanti. Tak percaya? Cuba dulu untuk tahu kesannya.

Berminat untuk membuat tempahan design dan cetak pelbagai jenis kad
seperti kad bisnes, kad nama, kad jemputan, tag label dan lain-lain lagi dengan 
harga yang amat berpatutan dan berkualiti?

Untuk membuat tempahan dan sebarang pertanyaan labih lanjut, hubungi saya melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


4 comments:

  1. seriously lawa! nak jgk..hehehe

    ReplyDelete
  2. wahhh hitam emas cantek! elegant! syabas kak mai

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda