Design Doodle Kanak-kanak Bertudung - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

10 March 2016

Design Doodle Kanak-kanak Bertudung

Doodle Kanak-kanak Bertudung

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Artwork kali ini adalah doodle kanak-kanak bertudung. Pelanggan nak doodle ni untuk logo kedai online miliknya. Gabungan beberapa warna pastel menjadi warna tema untuk doodle ini.

Alhamdulillah, pelanggan berpuas hati dengan design doodle kanak-kanak bertudung ni. Senyum lebar je budak dalam gambar ni. hehe.

design doodle murah
Mock up doodle
Macam-macam yang boleh buat dengan doodle ni tau. Boleh letak pada banner, bunting, kad jemputan, button badge, bookmark dan pelbagai kegunaan lagi. Nak print atas glossy paper dan pasang bingkai pun boleh. Berbaloi ke tidok? hehehe

Berminat untuk membuat tempahan doodle dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda