Design Blog Vitamin Mama Danish - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

01 April 2016

Design Blog Vitamin Mama Danish

Servis edit/design/customize blog murah

Assalamualaikum dan salam sejahtera :)
Mac baru sahaja berlalu dan April pula datang menjengah. Cepat masa berlalu kan?

Alhamdulillah, artwork design blog Vitamin Mama Danish siap mengikut kehendak pelanggan. Gembira sangat sebab pelanggan berpuas hati dengan hasil design blognya. Pelanggan gembira, saya pun gembira dan bersyukur :)
design blog murah
Template blog
Sweet tak gabungan warna merah jambu dan biru ni? Warna tema yang dipilih oleh pelanggan ini memang padan digabungkan bersama. Nak buat warna tema majlis perkahwinan pun boleh. hehehe.

Pemilik blog Vitamin Mama Danish merupakan seorang pengedar sah Shaklee. Blognya berkisarkan tentang ilmu penyusuan. Wah, bacaan yang bagus untuk para ibu di luar sana. Sambil2 singgah blognya, bolehlah tengok kebaikan produk Shaklee dan ambil ilmu tentang kesihatan.

Blog pakej 5: Blog Vitamin Mama Danish
(klik url di atas untuk paparan penuh dan lebih jelas)

design banner murah
Banner blog
design watermark murah
Watermark
Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk blog personal, blog bisnes dan lain-lain lagi.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)



No comments:

Post a Comment

Terima kasih atas komen anda