Digital Portrait Keluarga Comel - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

04 April 2016

Digital Portrait Keluarga Comel

Vector portrait/digital portrait

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bagaimana dengan artwork kali ini? Anda pun turut tertarik dengan digital portrait ini? 

Pelanggan yang membuat tempahan digital portrait ini berpuas hati dengan artwork ini. Alhamdulillah syukur dapat puaskan hati pelanggan. Pelanggan yang juga merupakan seorang blogger ini meletakkan digital portrait ini pada header di blognya. Bukan itu je, siap print besar2 lagi tu. hihihi. Suka sangat katanya.
digital portrait
Gambar di atas telah di kecilkan saiznya atau compress. Saiz asal memang besar dan kualiti gambar pun cun.
Anda boleh gunakan digital potrait ini untuk pelbagai kegunaan. Contohnya anda boleh letakkan di blog, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, facebook, cetak dan sebagainya.

Berminat untuk membuat tempahan vector portrait / digital potrait dengan harga yang berpatutan? 
Untuk pelbagai kegunaan, rugi kalau tak order ;)

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


7 comments:

  1. Bestnyaa tgok org yg reti lukis vector ni.. Hebakkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..kena selalu prektis jugak ni :)

      Delete
  2. Lama tak nak buat? Saya ada buat sekali kat sini... Tapi memang makan masa lebih seminggu la nak siapkan satu hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ambil masa dalam 2-3 hari jugak. Kalau single je insyaAllah sehari boleh siap.

      Delete
  3. Wah terbaik. Creative sangat. Menarik. ☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..terima kasih sis :)

      Delete
  4. Serius.... memang cantik

    ReplyDelete

Terima kasih atas komen anda