Digital Portrait Keluarga Comel

Vector portrait/digital portrait

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bagaimana dengan artwork kali ini? Anda pun turut tertarik dengan digital portrait ini? 

Pelanggan yang membuat tempahan digital portrait ini berpuas hati dengan artwork ini. Alhamdulillah syukur dapat puaskan hati pelanggan. Pelanggan yang juga merupakan seorang blogger ini meletakkan digital portrait ini pada header di blognya. Bukan itu je, siap print besar2 lagi tu. hihihi. Suka sangat katanya.
digital portrait
Gambar di atas telah di kecilkan saiznya atau compress. Saiz asal memang besar dan kualiti gambar pun cun.
Anda boleh gunakan digital potrait ini untuk pelbagai kegunaan. Contohnya anda boleh letakkan di blog, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, facebook, cetak dan sebagainya.

Berminat untuk membuat tempahan vector portrait / digital potrait dengan harga yang berpatutan? 
Untuk pelbagai kegunaan, rugi kalau tak order ;)

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


{ 7 comments.. read them below or add one }

✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ April 05, 2016
Bestnyaa tgok org yg reti lukis vector ni.. Hebakkk
alongxp dotcom alongxp dotcom April 05, 2016
Lama tak nak buat? Saya ada buat sekali kat sini... Tapi memang makan masa lebih seminggu la nak siapkan satu hehehehe
• Ain Cho'in • • Ain Cho'in • April 05, 2016
Wah terbaik. Creative sangat. Menarik. ☺
Maisarah Humaira Maisarah Humaira April 05, 2016
Alhamdulillah..kena selalu prektis jugak ni :)
Maisarah Humaira Maisarah Humaira April 05, 2016
Ambil masa dalam 2-3 hari jugak. Kalau single je insyaAllah sehari boleh siap.
Maisarah Humaira Maisarah Humaira April 05, 2016
Alhamdulillah..terima kasih sis :)
Sobri Mansor Sobri Mansor April 07, 2016
Serius.... memang cantik

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)