Design Doodle Pengantin dan Watermark Nurul FHMT - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

09 May 2016

Design Doodle Pengantin dan Watermark Nurul FHMT

Doodle Pengantin dan Watermark

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.
Alhamdulillah, siap lagi satu artwork untuk klien iaitu doodle pengantin dan watermark. Klien telah memilih warna merah jambu dan biru untuk doodle dan watermark tersebut.

Doodle pengantin perempuan dijadikan subjek utama dalam watermark. Nama singkatan juga diletakkan pada watermark. Maka jadilah watermark seperti di bawah ini (bucu atas kiri) . . .

doodle pengantin comel
Saiz gambar ini telah dikecilkan. Saiz asal adalah besar dan kualiti cun.
Comel tak pengantin tu? hehehe. Kalau anda suka, boleh buat tempahan juga. Jangan segan, tanya je saya terus. 

Harga sudah semestinya amat berpatutan. Berbaloi tempah tau. Satu doodle ni untuk pelbagai kegunaan. Boleh letak pada banner, bunting, kad jemputan, button badge, bookmark, Facebook dan lain-lain lagi. Nak print atas glossy paper dan pasang bingkai pun boleh. Berbaloi kan?

Anda berminat untuk membuat tempahan doodle atau watermark dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


2 comments:

Terima kasih atas komen anda