Selamat Hari Jururawat | Doodle Jururawat Comel - MaisarahSidi.com

KLIK> Daftar Percuma Narratrs - Jana Income USD Menerusi Instagram

12 May 2016

Selamat Hari Jururawat | Doodle Jururawat Comel

Selamat Hari Jururawat | Doodle Jururawat Comel

Assalamualaikum dan selamat sejahtera pembaca yang dikasihi ;)
Alhamdulillah kita masih diberi peluang untuk menghirup udara kurniaan Allah. Hari ini 12 Mei, merupakan Hari Jururawat Sedunia. Selamat hari jururawat diucapakan kepada semua jururawat di Malaysia dan di mana sahaja anda berada.

Artwork kali ini ialah doodle jururawat yang comel. Comel tak? hehehe. Doodle ini ditempah oleh klien untuk dibuat keychain bersulam. Petak yang dipegang doodle jururawat ini diisi dengan nama. Bagaimana rupanya doodle ni bila dah jadi keychain kan :)

doodle jururawat, kartun jururawat

Alhamdulillah, klien amat berpuas hati dengan design doodle ini. Kalau anda nak tempah pun boleh juga. Cepat2 Whatsapp saya ok :)

Bagaimana dengan harga? Harga sudah semestinya amat berpatutan. Berbaloi tempah tau. Satu doodle ni untuk pelbagai kegunaan. Boleh letak pada banner, bunting, kad jemputan, button badge, bookmark, Facebook dan lain-lain lagi. Klien kali ini nak buat keychain katanya. Haaaa.. macam-macam boleh kan?

Anda berminat untuk membuat tempahan doodle atau watermark dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


3 comments:

Terima kasih atas komen anda