Design Web Banner Kek Berhantu

Design Web Banner Chocolate Cheese Cake Berhantu

Kek coklat keju atau chocolate cheese cake semakin popular pada masa ini. Gabungan rasa kek coklat dan krim keju memang kena. Bagi penggemar kek mereka pasti suka kek coklat keju yang sedap ini. Padanlah ramai yang menggelarkan kek ini 'cheese cake berhantu' kerana rasanya yang membuatkan orang termimpi-mimpi kerananya ;)

Kali ini saya dapat tempahan dari klien untuk mereka web banner Kek Berhantu. Kek Berhantu ni kek coklat berkrim keju sebenarnya. Nama mesti gempak kan. Barulah orang pandang. hehe. 

Untuk web banner ini saya memilih warna coklat dan putih untuk dipadankan dengan warna chocolate cheese cake. Alhamdulillah klien amat berpuas hati dengan rekaan banner ini. Saya sendiri terliur tengok banner ni. haha

banner cheese cake berhantu

banner cheese cake berhantu

Pelbagai tema banner saya boleh design kan mengikut cita rasa anda. Untuk perniagaan pun boleh. InsyaAllah. Apa lagi, cepat buat tempahan dengan segera ok!

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)


Design Web Banner Kek Berhantu Design Web Banner Kek Berhantu Reviewed by Maisarah Humaira on November 10, 2016 Rating: 5

3 ulasan:

  1. oo kek ni..kat sini pgil kek zombi..

    BalasPadam
  2. hah... lepas ni mmg berhantu la kek tu sis... nice design... :)

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)

Dikuasakan oleh Blogger.