Design Header Doodle Muslimah Comel

Design Header Doodle Comel

Salam semua. Kali ini dapat tempahan daripada klien yang inginkan header blog miliknya diletak doodle muslimah yang comel dan sopan sambil memeluk seekor kucing. Header tersebut bertemakan warna pastel seperti yang diinginkan oleh klien.

Maka jadilah header blog seperti artwork di bawah...

header comel

Alhamdulillah, klien amat berpuas hati dengan artwork ini. Kemas, comel dan tak serabut :) Di bawah ini pula ialah doodle yang diletakkan pada header tu. 

doodle muslimah comel
Comel ke tidak? hehehe
Doodle ni banyak kegunaannya. Selain boleh diletakkan pada header blog, boleh juga diletakkan pada Facebook cover photo, profile picture, nak print pada kad jemputan atau apa sahaja pun boleh.

Anda berminat untuk membuat tempahan doodle mengikut cita rasa anda 
dengan harga yang berpatutan? 

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email : maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)

4 comments.. read them below or add one

Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin Disember 20, 2016
comelnya maiii.. kemas ja awak buat!
Mardiah Diana Mardiah Diana Disember 22, 2016
Comelnya doodle muslimah tu...
Mardiah Diana Mardiah Diana Disember 22, 2016
Header pun comelnya lah dik...suka tengok...

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)