09 Januari 2017

Tempahan Design Blog Farhana Mohamad

Design Blog Tema Lifestyle

Servis design blog murah | Salam sejahtera kepada anda semua :) Artwork yang ingin dikongsikan kali ini sebenarnya dah lama siap design tahun lepas lagi. Cuma terlupa nak up di blog. hehe. Template ini untuk blog Farhana Mohamad.

design blog murah, blog comel

Kelabu dan merah jambu pekat yang cantik menjadi warna pilihan untuk dijadikan warna tema blog ini. Cantik juga gabungan dua warna ni. Header blog tersebut turut diletakkan foto pemiliknya. Sedikit bungaan diselitkan sedikit supaya nampak serinya.

Blog pakej 2: Blog Farhana Mohamad
(klik url di atas untuk paparan penuh dan lebih jelas)

design blog murah, blog comel

Anda berminat untuk membuat tempahan design/edit blog dengan harga yang berpatutan? 
Untuk pelbagai tema blog seperti blog peribadi, blog bisnes dan lain-lain lagi.
Cakap saja anda nak bagaimana rupa blog tu, saya akan designkan mengikut kehendak anda ;)

Nak blog jadi responsive pun saya boleh buat kalau anda nak.

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp: 012-583 1965 (Maisarah)



Previous Post
Next Post

About Author

4 ulasan:

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)