Tempahan Design Ilustrasi Wanita Dalam Blazer

Ilustrasi/ digital portrait wanita berkerjaya


Assalamualaikum dan selamat sejahtera pembaca semua! Semoga sihat selalu. Ok, hari ini saya nak berkongsi artwork iaitu ilustrasi wanita dalam blazer. Entahlah tak tau nak letak tajuk apa yang sesuai. Hentam sajalah.. hihihi.

Artwork ini dah siap kira-kira 2 minggu yang lalu. Hari ni baru update di blog. hehehe. Ilustrasi ini adalah mengikut kehendak klien sendiri. Klien beri gambar wajahnya manakala badannya gambar orang lain. Jadi, inilah hasil gabungannya. 

digital portrait, ilustrasi, vector portrait

Haaa nak buat macam ni pun boleh juga. Gabungkan gambar, tapi jangan tersilap gabung lain jadinya nanti. hehe. Alhamdulillah, klien amat berpuas hati hati dengan hasil ilustrasi ini.

Ada juga yang bertanya kepada saya, "nak buat apa dengan ilustrasi ni?". Anda boleh gunakan ilustrasi ini untuk pelbagai kegunaan. Contohnya anda boleh letakkan di blog, banner, bunting, kad jemputan, kad nama, facebook, untuk cetakan dan sebagainya.

Kalau anda berminat untuk membuat tempahan ilustrasi/ vector portrait/ digital potrait dengan harga yang berpatutan,

Anda boleh membuat tempahan melalui:
Facebook: FB page - MaisarahSidi.com atau
Email: maigraphikdesign[at]gmail.com atau
Whatsapp/Telegram: 012-583 1965 (Maisarah)


2 comments.. read them below or add one

Terima kasih atas komen anda. Live link tidak dibenarkan sama sekali, jika didapati anda berbuat demikian, komen akan dibuang serta merta. Harap maklum ;)